Gift ved første blik: Lene er blevet mor, men ikke med Poul

Gift ved første blik: Lene er blevet mor, men ikke med Poul

image title: 
subbotina/123rf.com

I efteråret 2015 deltog Lene Kristine Konrad i DR1’s kærlighedseksperiment ’Gift ved første blik, ’ hvor hun blev gift med Poul Bjørnlund-Larsen, uden at kende ham

Parret blev matchet af et panel af eksperter ud fra blandt andet ønsker for fremtiden, familieværdier og intelligens. Parret fandt dog langtfra gnisten i løbet af eksperimentets otte uger, og det endte ud i en skilsmisse.

Efter kameraerne slukkede, er der sket en hel del for Lene Kristine Konrad. Hun har nemlig både fundet manden i sit liv, og er blevet mor til sønnen Ebbe.

LÆS OGSÅ: Datingsider ansætter studenter til at oprette falske profiler

Lene har fundet den helt store kærlighed Tobias, der allerede før programmet blev sendt kontaktede hende. 

”Tobias blev hængende, også efter programmet blev sendt. Og for mig var det helt åbenlyst allerede fra første date, at han var manden i mit liv. Han er et helt igennem fantastisk og dejligt menneske, og han har ro nok i sig selv til at være opmærksom og betænksom overfor alle, han møder. Han er sjov, klog og modig, ” fortæller Lene til BT.

Kort efter flyttede parret sammen på Vesterbro i København, og i starten af januar 2017 kom deres søn Ebbe til verden.

Lene fortryder ikke sin deltagelse i programmet, fordi det i sidste ende gav hende en ny indsigt.

”Efter programmet kom jeg frem til, at jeg egentlig ikke syntes, at jeg havde brug for at lave noget grundlæggende om ved mig selv. Selvfølgelig er jeg ikke perfekt, men hvem er det? I virkeligheden handlede det mere om, at jeg skulle finde en mand, som passede godt til mig. Alle eksperternes råd og vejledning var jo dybest set overflødig, når det var et forkert match. Og midt i at jeg fik denne indsigt, kom min kæreste så ind i billedet, ” fortæller Lene til BT.

Har du set ’Gift ved første blik’? 

BT 


Tags: