'Gift ved første blik': Vi blev manipuleret

'Gift ved første blik': Vi blev manipuleret

image title: 
kzenon/123rf.com
I sæsonafslutningen på ’Gift ved første blik’ valgte Camilla og Nicolas som det eneste par at forblive gift efter eksperimentets afslutning.

Udfaldet kom som et stort chok for langt de fleste seere, der igennem programmets otte uger, har kunne følge parret, der har været alt andet end lykkeligt forelsket.

Camilla og Nicolas er begge enige om, at DR har fremstillet Camilla helt forkert i programmet.

”Jeg vidste jo godt, at det ikke var bare et dating-eksperiment, men også et tv-program, da jeg meldte mig til. Men jeg blev alligevel chokeret over vinklingen​ og måden, jeg blev fremstillet på, samt modtagelsen fra Danmark. Det har været hårdt. Rigtig hårdt,” siger Camilla.

Camilla har i den forbindelse været i kontakt med produktionsselskabet og DR’s presseafdeling, hvor DR især har været meget forstående og har lyttet til hendes frustrationer.
Til trods for DR’s forståelse, er parret fortsat enige om, at sammenklipningen og vinkling ikke afspejler virkeligheden.

”Camilla er klippet meget værre, end hun er, og jeg er måske klippet en del bedre, end jeg er. Folk bliver chokerede, når de møder mig og finder ud af, at jeg godt kan finde på at sige noget sarkastisk og være fremme i skoene. Efter at have set programmet forventer de nok, at jeg er en blød krammebamse,” fortæller Nicolas.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik: Birgitte fik frataget sit kørekort

I et af de sidste afsnit tog parret på et romantisk ophold på Skodsborg Kurhotel. Her kunne seerne for første gang se, hvordan den anspændte stemning, der ellers havde været gennemgående i de foregående afsnit, langsomt blev opløst af kærlige følelser mellem parret. Følelser, der ifølge parrets selv, har været der allerede fra første uge.

”Vi har grinet og fjollet fra første uge, men det er ikke kommet med i programmerne. De ville gerne holde overraskelsesmomentet til det sidste, og det er fair nok, men for os var den aften ikke noget særligt. Det var ikke, som for seerne, et chok for os, at vi også kunne have det sjovt sammen. Sådan havde vi det også på bryllupsnatten, hvor vi fjollede og havde det dejligt. Men for os var det dejligt, at det endelig kom med i et program, så folk kunne se, hvordan vi faktisk havde det med hinanden,” fortæller Nicolas.

Parret har efterfølgende valgt at blive skilt, grundet et større skænderi, og selvom de på nuværende tidspunkt kun er gode venner, ses de ofte og udelukker ikke muligheden for, at det kan blive til et forhold.

”Da vi blev skilt, viste det sig, at vi havde flere følelser for hinanden, end vi havde regnet med. Og så blev vi ved med at ses. Vi er ikke kærester, men vi ses ofte og skriver sammen dagligt, og vi lukker heller ikke muligheden for det,” siger Camilla Ellekilde Høj.

Hvem havde du regnet med blev sammen?

BT
Tags: 
Nøgleord: