Giv det ultimative blowjob til bøf og blowjob-dag

Giv det ultimative blowjob til bøf og blowjob-dag

image title: 
Foto: Andrey Kiselev/123rf.com

Valentinsdag står ofte i kvindens tegn, mens manden kan se frem til bøf og blowjob-dagen. Den 14. marts er nemlig det tidspunkt på året, hvor manden for alvor er i fokus.

Derfor har stifterne bag den berømte bøf og blowjob-dag, i samarbejde med en journalist fra Vice, lavet en guide til, hvordan du giver din mand en dag han sent glemmer.

Guiden udpensler i tretten trin, hvordan du giver det perfekte blowjob, og du kan her læse de fem første trin fra den lange detaljerede guide.

LÆS OGSÅ: Her skal du absolut ikke dyrke sex

Trin 1: Energi  
Inden du går i gang med akterne, skal du nøje overveje, hvordan du vil bruge din energi. Du har omkring tyve minutters energi til sex på en hvilken som helst nat. Så hvis du bruger femten minutter på et blowjob, vil der kun være fem minutter tilbage til resten af hyggen i lagnerne.

Trin 2: De onde tænder
Du skal tænke på, at dine tænder ikke eksisterer, og slet ikke må kunne mærkes. Et godt træk er, at trække dine læber udover dine tænder.

Trin 3: Den rette tankegang
Nøglen til det perfekte blowjob findes i fokusset. Det er derfor vigtigt, at du er hundrede procent fokuseret på, det du har gang i, og slår alle andre tanker ud af hovedet.

Trin 4: Tro
Du er nødt til at give dig helt hen til ham og vise, at du tilbeder hans ædle dele som var det juveler. Du skal derfor udføre handlingen langsomt og kærligt.

Trin 5: Action
Før du går ned på ham, skal du forberede ham med hånden. Du kan gnide hånden udenpå bukserne, men sørg for ikke at fumle for meget med hans bælte. Kommunikation er også utrolig vigtig, og du skal sikre dig, at han hele tiden er tilfreds undervejs.

Du kan læse de resterende otte trin her.

Skal du fejre bøf og blowjob-dag?

Vice

BT


Tags: 
Nøgleord: