Giv dine medarbejdere en oplevelse for livet

Giv dine medarbejdere en oplevelse for livet

Vil du gerne gøre noget ekstra for dine medarbejdere? Så kan du afholde et event i form af en firmafest for dem. Du kan gøre det samtidig med at du markedsfører din virksomhed, som Fyns, Jyllands, Sjællands, måske Danmarks bedste arbejdsplads. Intet overgår glade medarbejdere, når man gerne vil have positiv omtale som arbejdsplads.

Der er allerede flere andre virksomheder, som har brugt denne form for markedsføring med succes. Salling Group (tidligere Dansk Supermarked) gjorde det for et par år siden. De afholdte en kæmpe koncert, som de kaldte DS live, hvor medarbejderne fra hele landet blev inviteret. Det var virkelig noget, som gav positiv omtale i lang tid. Mindre kan dog også gøre det. Hvis I er en lokal virksomhed, så vil det være positivt for jer, hvis I blot kunne holde et event, som lokalavisen ville skrive om. På den måde får I opmærksomhed i det geografiske område, hvor jeres virksomhed er.

Planlægning frem for alt

Afholdelse af et event kræver en masse planlægning. Der skal først og fremmest være styr på lokationen. Det kan være et helt puslespil i sig selv afhængig af hvor mange I er. Det handler ikke blot om at finde en lokation, hvor I kan være, men også en lokation, hvor I har lyst til at være. Der skal være den helt rette stemning. Dernæst skal der være styr på drikkelse, mad, eventuel transport mv. Det kan være en stor opgave, så derfor kan det være, at det bliver nødvendigt med hjælp fra et eventbureau.

Hvis du skal have hjælp til at planlægge jeres event, så kan Event Republic hjælpe jer. De er nemlig et eventbureau som er med til at skabe professionelle firmaevents. På den måde er du sikker på, at I får de helt rette rammer for jeres event. Hvis du vil give dine medarbejdere en oplevelse for livet, så tag fat i Event Republic. Du kan læse mere om dem her.
Tags: