Giv en julegave der samler familien

Giv en julegave der samler familien

Butikkerne bugner af julepapir, julelys, juleslik og julegaver. Der er nok at tage af, og hvis du ikke ved, hvad du skal finde på, kan du med garanti få en lang ønskeliste med ønsker. Alternativt kan du støde på at skulle give en gave til en, der har alt og ingen ønsker? Hvis du som så mange andre danskere oplever at både stue og værelser er proppet op med farverigt og larmende legetøj eller pænt stel i skabene, så bør du overveje en alternativ julegave i år, som kommer til glæde for hele familien. På den måde er du også med til at mindske forbruget af blandt andet plastik og indpakningspapir, og derved er du med til at passe på vores miljø.

Giv en oplevelse I kan dele

Legetøj og stel kan gå i stykker eller gå af mode, og næste år kommer der mere til – og ofte kan man dårligt huske, hvem der kom med hvilke gaver. Hvis du i år vil give en gave, der ikke går i glemmebogen, men som derimod kan komme i fotobogen, kan du denne gang tænke i en alternativ retning.
Giv en oplevelse til hele familien og sæt en hel dag eller weekend af i kalenderen til hygge og nærvær. Det vil uden tvivl være en gave, der vil sætte et smil på læberne. Oplevelser findes nemlig i et utal af prisklasser, men smilet på læberne vil være det samme. Du kan låne penge nu til en oplevelse med hele familien. Det er tanken, der tæller, og hvem ville ikke elske at få en personlig gave i form af en udvalgt oplevelse, hvor der virkelig er en kærlig tanke bag?

Hvor skal turen gå hen?

Her kan du finde inspiration til, hvor turen skal gå hen, uanset om turen er til børn, unge eller voksne. Der findes også forskellige prisklasser, som man kan have med i sine overvejelser. Der kan eksempelvis være en tur i svømmehallen eller en tur i biografen. I Danmark findes der desuden en masse særlige museer, der klart er et besøg værd. Desuden har Danmark en masse fin natur, som indbyder til hygge og leg. Giv eksempelvis en gave, hvor du inviterer på strandtur ved Vesterhavet eller en is i Skagen. Du kan også tage børnene med i en forlystelsespark eller dyrepark, og udvalget er her stort, uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller Sjælland.
Hvis du overvejer en lidt dyrere gave, kan du også overveje at tage familien med ud over landets grænser. Europas store hovedstæder er fint pyntet op til jul her i december måned, og en tur til en forlystelsespark som Disneyland vil med garanti vække opsigt og glæde hos familiens mindste. Desuden vil en børnefri spa og wellness weekend blive modtaget med smil på læben af både mor og far, og både i Danmark såvel som i udlandet findes der et væld af attraktive wellness steder, der byder på luksusoplevelser.
Tags: