Glemsom? Sådan styrker du hukommelsen

Glemsom? Sådan styrker du hukommelsen

image title: 
szefei/123rf.com
De fleste vil med tiden opleve, at deres hukommelse bliver svækket, men ved hjælp af en række simple teknikker kan du træne dig til en bedre hukommelse. Det skriver MSN.dk.

Det kan være en god idé, at holde hjernen aktiveret eksempelvis gennem krydsord eller Sudoku. Derudover kan det også være en fordel, at aktivere hjernen ved at lærer et nyt sprog.

Professor i psykologi og hukommelsesspecialist Andrew Johnson fremhæver desuden, at det kan styrke hukommelsen, hvis du forbinder informationer med billeder.

Derudover viser flere undersøgelser, at vejen til en god hukommelse går gennem motion, så det kan betale sig at hoppe i løbetøjet for både vægten og hukommelsens skyld.

LÆS OGSÅ: Pension: Sådan får du flere penge udbetalt

Det er også vigtigt, at du prioritere en god nats søvn, hvis du vil styrke din hukommelse.

Derudover viser undersøgelser ligeledes, at et aktivt socialt liv, latter og et godt forhold til familie og venner kan være med til at styrke din hukommelse.

Kosten har ligeledes en indvirkning på din hukommelse, og du bør spise massere af laks, gurkemeje, vindruer, rosmarin, chokolade og nødder. I modsætning bør du holde dig fra alkohol og tobak.

Hvad gør du, for at styrke din hukommelse?

MSN 
 
Tags: 
Nøgleord: