Gode råd til hvordan du sparer penge og kan give slip på dine økonomiske bekymringer

Gode råd til hvordan du sparer penge og kan give slip på dine økonomiske bekymringer

Det er sponsoreret indhold

Hvis du ligesom så mange andre går rundt med rigtig mange økonomiske bekymringer, som gør livet surt, så er der altså nogle ting, du kan gøre for at mindske denne sørgelige tilstand. Der er nemlig mange gode råd til, hvordan du kan spare penge, og hvordan du kan  få flere penge mellem hænderne. Hvis du ikke er interesseret i de nedenstående husråd, er der også den løsning at lave et forbrugslån, så du kan få hverdagen til at hænge sammen. Lån penge her, og se blandt andet hurtigt og nemt hvad de billigste og bedste lån vil være. Og så kan du måske stadig læse de nedenstående råd, og få lidt inspiration til hvordan du får pengene til at vare lidt længere ud på måneden. 

Sælg dit brugte tøj og køb genbrug 

Elsker du tøj og har du meget af det, så er vi mange der forstår dig. Og det er der i princippet slet ikke noget galt i. Det eneste problem er, at hvis du er på et presset budget, og gerne vil have lidt mere luft i budgettet, så er tøj ofte ikke det billigste at have meget af og anskaffe sig nyt af. Men der er en løsning som er både hyggelig, sjov og som kan give dig rigtig mange penge mellem hænderne. Første råd er nemlig at sælge alt det tøj, som har ligget i skabet mere end to år, og som altså ikke længere bliver brugt. På denne måde kan dit gamle tøj komme til at glæde andre, og derudover får du nu penge mellem hænderne, som du ellers troede, du havde sagt farvel til. Men nu har du jo så sagt farvel til meget af dit gamle tøj, og har altså meget plads til nyt og spændende tøj. Her kommer det næste råd. Gå i genbrugsbutikker og shop amok! Hvis du går ned i de lokale genbrugsbutikker som Røde Kors og Kirkens Korshær, kan du få rigtig meget lækkert, sjovt og spændende tøj, for meget få kroner. Ved at følge disse råd, kan du både tjene og spare, på en og samme tid.

Køb stop-madspild-varer og brug Too-good-to-go 

En anden rigtig god idé, som vil spare dig for rigtig mange penge, det er at holde øje med de varer som hver dag bliver lagt til madspild, og derfor bliver sat meget billigt til salg i dagligvarebutikkerne. Et rigtig godt råd er at gå ned med åbent sind, og se hvad der er til salg billigt, måske bare tre gange i ugen. På denne måde kan køledisken med billige fødevarer give dig en idé til hvad dagens frokost og middag skal bestå af. Derudover kan du benytte dig af appen Too-good-to-go. Denne app viser dig alt fra restauranter til kiosker og bagere, som hver dag sælger ud, af deres overskydende mad, til meget billige penge. Her er det igen en god idé at holde et åbent sind, og lade de madvarer og de tilbud du kan finde, inspirere dig til hvad for noget mad du skal nyde den og de følgende dage, da der ofte er meget mad at hente i Too-good-to-go appen. 

Sluk lyset og spar på vandet! 

Et lille sidste råd som de fleste godt kender til er, at der kan være mange penge at spare på at huske at slukke lyset i de rum man ikke opholder sig i, så der ikke kører noget strøm som ikke behøver at bruge energi. Også vandforbruget er en stor synder, når der er tale om budgettets vandregning. Her kan man eksempelvis anskaffe sig den lille løsning som hedder en vandsparebruser. Denne bruser kan fås helt ned til hundrede kroner og kan altså i den lange ende spare rigtig mange liter vand og derfor rigtig mange penge. 

Et sidste åbenlyst plus

Der er altså lige en sidste ting som er nødvendigt at nævne her, men som du nok allerede har tænkt over gennem disse råd. Det er nemlig sådan, at ved at følge disse råd, kan du også gøre din dagligdag, meget meget grønnere. Disse besparelser er altså ikke bare gode for dig, de er også rigtig gode for miljøet. Så hvis ikke det kan være en motivation bare at spare penge, så kan du også tænke på, at du ved at gøre dette, gør rigtig meget for naturen. 
Tags: