Graviditet fik kvinde til at spise vaskepulver

Graviditet fik kvinde til at spise vaskepulver

image title: 
Foto: Tim Hester123rf.com
Syltede agurker, fastfood og cremefraiche. Det er de særeste ting, kvinder har trang til, når de venter sig. Men det er nok de færreste, der går og drømmer om at fortære en æske vaskepulver. Ikke desto mindre er det netop, hvad 23-årige Michaela Martin fra Wanganui i Australien oplevede under graviditeten med sit andet barn.

”Jeg tyggede kornene mellem mine tænder for at smage pulverets tekstur og smag. Derefter ville jeg spytte det ud og rense min mund med det samme,” fortæller hun til mediet The New Zealand Herald.

”Selv efter at have prøvet det og fundet ud af, hvor grim smagen var, fortsatte min trang efter det,” fortsætter hun. Hun fortalte desuden mediet, hvordan det især var ylang-ylang-duftende vaskepulver, hun fandt uimodståelig.

LÆS OGSÅ: Bank stjal død mands penge

Faktisk er det ikke helt unormalt, at gravide kvinder udvikler trang til underlige ting under deres graviditet. Sygdommen kaldes Pica og har som kendetegn, at man får lyst til unormale ting. I nogle tilfælde har folk blandt andet haft trang til at spise skidt, ler, metal, papir, maling eller hår.

Michaela Martin oplevede ikke Pica under hendes første graviditet, men kan ikke vente til hendes besættelse af vaskepulver fortager sig.

”Jeg kan ikke vente til, at jeg har født og jeg får en normal smagssans,” fortæller hun til The New Zealand Herald.

Hvad er den mærkeligste trang, du nogensinde har haft?
 
Daily Mail

 
 
 
Tags: 
Nøgleord: