Gruppe uddeler hadefulde kort til overvægtige

Gruppe uddeler hadefulde kort til overvægtige

image title: 
Foto: Sergey Mironov/123rf.com
”Det er ikke dine kirtler. Det er dit frås”
 
Sådan står der på et kort, som englænderen Kara Florish har modtaget af en ukendt person i en Londons metro og derefter delt på sin facebookprofil.
 
”Vores organisation hader og afskyr fede mennesker. Vi protesterer imod de enorme mængder af føde, I indtager, mens halvdelen af verden sulter,” Står der blandt andet på kortet, hvis afsender er 'Overweight Haters Ltd. (Hadere af overvægtige A/S, red.).
 
I kortet fortsætter de:
 
”Vi forstår ikke, hvorfor I ikke kan fatte, at I ved at spise mindre vil blive gladere, tyndere, få det bedre og finde en partner, der ikke er en perverteret tyksakke-elsker eller i det hele taget bare finde en partner i det hele taget”
 
LÆS OGSÅ: Husejer brænder formodet indbrudstyv
 
Kate Florish har ikke ladet sig undertrykke af denne besked, men hun er bekymret for, hvad det kan betyde for folk, som kæmper med vægtproblemer:
 
”Jeg er ikke selv oprevet. Jeg er mindre end det nationale gennemsnit og ikke just overvægtig, men det her er hadefuldt og kujonagtigt, og det kan muligvis gøre folk, som har problemer med selvtillid og spiseforstyrrelser kede af det,” skriver hun på Twitter.
 
Selvom man ikke tidligere har hørt om denne gruppe, kan noget tyde på, at ”fat shaming”, hvor man skammer overvægtige, ikke er noget, de rejsende i Londons metro kan vide sig sikre imod.
 
Synes du, det er måden, hvorpå man skal bekæmpe fedme? Eller er det ikke i orden, at give hadefulde beskeder til fremmede?
 
B.T.
Tags: