Guide: 3 feriedestinationer til dig, der rejser på budget

Guide: 3 feriedestinationer til dig, der rejser på budget

Vil du gerne ud at opleve verden, men har ikke verdens største pose penge at gøre godt med? Bare rolig, der er masser af steder, du sagtens kan komme hen med blot ganske få håndøre at gøre godt med. Her får du et bud på tre feriedestinationer, du kan rejse til på budget.

#1: Thailand

Du kan finde masser af billige rejser til Thailand, så vil du gerne drage på oplevelse i Asien, er dette den oplagte destination for dig. Generelt er det billigt at rejse rundt i Sydøstasien, og selv på et beskedent budget kan du således komme langt. Det skyldes, at leveomkostningerne i denne del af verden er meget lave. Du kan nemt finde overnatning på hostels for under 50 kr. pr. person, og et måltid mad behøver ikke at koste dig mere end en 10’er. 

Det kan koste lidt at komme til Thailand, men finder du en billig flybillet, behøver end ikke transporten at ruinere dig. Når først du er der, kan du finde både overnatning, mad og aktiviteter for nærmest ingen penge, og netop derfor er det også en god destination for dig, der er på budget. Særligt, hvis du påtænker at rejse rundt i længere tid, er Thailand det oplagte valg.

#2: England

Leveomkostningerne i England er umiskendeligt væsentligt højere, end de er i Thailand. Undgår du de værste turistfælder, er det imidlertid fortsat muligt at komme temmelig langt for pengene i England – også i London. Sørg blot for at booke overnatning i god tid, og vær ikke bange for at vælge et hostel eller hotel, der ligger uden for centrum. Så længe du er tæt på en undergrundsstation, kan du nemt komme omkring alligevel.

Den store økonomiske fordel ved at rejse til England er, at du ofte kan finde særdeles billige flybilletter netop hertil. Du kan således snildt få returbilletter til London for blot et par hundrede kroner, hvis du kan rejse uden for højsæsonerne.

Det er klart det billigste at flyve til Stansted Lufthavn. Herfra kan du tage en bus til centrum af London for ca. 100 kr., hvis du bestiller på forhånd. Du kan altså vitterligt komme til centrum af London, for mindre end du giver for en togbillet fra Jylland til København.

#3: Grækenland

Grækenland er et rent slaraffenland for dig, der gerne vil nyde masser af lækker mad og drikke til nærmest ingen penge. Det er særdeles billigt at gå ud at spise her, og selv i de mest turistede områder i for eksempel Athen kan du få et godt måltid mad for et beskedent beløb.

Ud over at det er billigt at spise og drikke i Grækenland, gælder det, at du ofte kan finde billige flybilletter til landet. Desuden har Grækenland den fordel, at du kan få megen tid til at gå med blot at gå på opdagelse i de hyggelige gader. Du behøver således ikke at spendere en masse penge på diverse aktiviteter, for du kan langt hen ad vejen underholde dig selv. Særligt, hvis du er arkitekturinteresseret, er der meget at komme efter i Grækenland – herunder i Athen.
Tags: