Guide: 5 fantastiske fordele ved måltidskasser

Guide: 5 fantastiske fordele ved måltidskasser

(Annonce)
Der er ingen tvivl om, at det skandinaviske koncept "måltidskasser" er kommet for at blive. Det hjælper travle børnefamilier med at få en nemmere hverdag med skøn hverdagsmad. Det er vigtige faktorer til at få hverdagen til at hænge sammen.

I denne artikel vil vi komme nærmere ind på, hvorfor din hverdag ændrer sig med måltidskasser. Det kan være, at du lige nu er et presset sted i dit liv, hvor du jonglerer med at balancere arbejde og børn. Inden og efter arbejde skal du have hentet og afleveret børnene, og så flyver tiden.

Når du kommer hjem med dine unger, skal du lave mad, vaske tøj og masser af andre ting. Men føler du, at du har tid nok i døgnet? Synes du, at hverdagen bliver lidt presset? Så er der masser af hjælp at hente!

1) Slip for at tænke på madplaner og madindkøb

En måltidskasse kan bestilles fra din telefon eller computer nemt og enkelt. Med et par klik kan du vælge den leverandør, som du foretrækker. Vælg frit mellem leverandører såsom Aarstiderne, RetNemt, Skagenfood, Kokkens Hverdagsmad, Simple Feast, Halkær Ådal eller Marley Spoon.

Alle leverandører leverer din måltidskasse lige til din dør. I din måltidskasse finder du de ingredienser, som du skal bruge til at lave ugens lækre måltider. Hos nogle af leverandørerne er det hele endda færdiglavede, så du blot skal stå for at opvarme og servere.
På den måde behøver du ikke at bruge din fantasi til at tænke på, hvad du dog skal spise til aftensmad i dag. Eller dagen efter. Eller om 3 dage. Din foretrukne leverandør har udvalgt ugens menu for dig, så du blot skal stå for at tilberede den og servere den.

2) Få mere tid sammen med din familie

Når du slipper for at handle stort ind i løbet af ugen til aftensmad, og når aftensmaden nu kan klares på 20-30 minutters tid, får du frigivet en masse tid.

Den tid kan du bruge sammen med din familie. Ulvetimen bliver væsentligt begrænset, og du kan have mere fokus på dine skønne børn, når I kommer hjem fra henholdsvis arbejde og institution. I kan bruge mere tid på at snakke om dagens begivenheder, og I kan tage et ekstra spil Uno, hvis I har lyst.

Du har ovenikøbet tid til at dyrke dine fritidsinteresser. Du kan løbe en tur, slappe af på sofaen med en god bog eller noget helt tredje. Uanset hvad du vælger, vil du mærke, at du får en fornyet energi af måltidskasser.

Det er nemlig en stor hjælp i en travl hverdag.

3) Få sund og varieret mad leveret til døren

I dag er der et stort udvalg af leverandører - og et endnu større udvalg af måltidskasser hos de enkelte leverandører. Det gør, at du kan vælge lige netop den måltidskasse, der falder bedst i din smag og dækker dine behov.

Hvis du eksempelvis spiser vegetarisk mad, kan du nemt finde en vegetarisk måltidskasse.

Foretrækker du, at måltiderne skal være nemme, hurtige og familievenlige, er der masser af børnevenlige måltidskasser at vælge. Det gælder også, hvis du spiser glutenfrit eller ønsker at tabe dig.

Der er et hav af muligheder, som gør, at enhver familie kan finde den perfekte måltidskasse, der passer til familiens behov.

Fordelene ved de varierende måltider er, at du er sikret de gode vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. Du vil derfor opleve en fantastisk energi og mere overskud i hverdagen.

Det gælder både, fordi du hver uge slipper for at tænke madplaner og indkøb, men også fordi du er sikret sund og varieret mad hver uge.

4) Spar penge på madbudgettet

Med måltidskasser kan du også nemt få et bedre indblik i dit budget. Du behøver ikke nødvendigvis at købe et abonnement, når du tilmelder dig en måltidskasse. Du kan sagtens få det leveret blot én gang, hvis du lige vil prøve konceptet af.

Men hvis du vælger et abonnement, ved du dermed, hvad du fast kommer til at bruge på aftensmad i de følgende uger. Det giver dig mulighed for at skabe et bedre økonomisk overblik.

Mange oplever også at spare penge med måltidskasser, fordi du minimerer dine impulskøb i supermarkedet.

Når du pludselig ikke bruger særlig meget tid i supermarkedet, fordi al maden bliver leveret til dig i form af en måltidskasse, er der mindre sandsynlighed for at bruge flere hundrede kroner hver måned på impulskøb.

Køb, der typisk er uforudsigelige udgifter, fordi det frister dig til at købe noget, som du egentligt ikke har brug for. Men du var måske sulten, da du gik forbi det eller den typiske: "Det var et godt tilbud".

5) Vælg selv antal personer og dage

Hos leverandørerne af måltidskasser er det muligt at angive hvor mange personer, som måltidskassen er til – og hvor mange dage/måltider det drejer sig om.

Det vil sige, at du kan finde måltidskasser til 1 person lige så vel som du kan bestille en måltidskasse til en familie på 4 personer. Det er yderst fleksibelt.

Det sikrer, at måltidskassen tilpasses dig og dine behov. Det gør også, at du mindsker madspild væsentligt med måltidskasser, fordi der er netop forberedt mad til det antal kuverter, som du har valgt – og ikke mere eller mindre.

Leverandørerne tager derfor højde for at sikre dig sunde, varierende og mættende måltider uden du skal gå på kompromis med smag eller kvalitet.

Mange synes, at måltidskasser er et suverænt frisk pust i hverdagen, fordi det kan give dig ny inspiration i køkkenet. Der kan nemlig hurtigt komme en tendens til at spise de samme måltider om og om igen.

Det vil du ikke opleve med en måltidskasse, hvorfor det måske er på tide, at du giver det en chance? Husk, at du selv bestemmer antal dage, personer og leveringer.

Det vil sige, at det giver dig mulighed for at prøve en måltidskasse i de antal uger, som du ønsker. Du kan sagtens prøve en måltidskasse i én uge og stoppe derefter igen.
Tags: