Guide: Fem fede tips til den impulsive bilferie

Guide: Fem fede tips til den impulsive bilferie

image title: 
captblack76/123rf.com
MetroXpress har lavet en guide til dig og din familie, så I kan nyde sommeren i bil. Sommeren venter lige rundt om hjørnet, og hvis du bare har en bil, kan du sagtens komme på ferie, uden at det behøver koste en bondegård eller være besværligt.
 
Hvem siger, at du behøver køre hele vejen gennem Europa for at finde den by, som giver dig og din familie den største ferieoplevelse.
 
Berlin og Hamborg:
Både Berlin og Hamborg er bud på byer, som man kan køre til uden at overnatte. Hamborg er Tysklands næststørste by og har mange seværdigheder at byde på. Berlin er Tysklands hovedstad, som både er moderne og historisk – og livet i byen er et besøg værd, hvis man er til storbyferie.
 
Camping i Tyskland:
Hvis du vælger at tage til Tyskland, er der mere end 750 campingpladser i landet, så hvis du gerne vil spare på hotellerne og være tæt på naturen, så er overnatningen på plads med camping.
 
LÆS OGSÅ: Pas på: Disse solcremer kan være farlige 
 
Aktiviteter på camping:
90 kilometer fra Hamborg finder du campingpladsen Wingst, hvor der er badeland, minigolf, fiskesø og søde dyreunger. 60 kilometer fra Berlin er campingpladsen Tropical Islands, hvor verdens største indendørs badeland er placeret.
 
Aktiviteter i Tyskland:
Hvis du vælger at tage familien med til Tyskland, er der mange aktiviteter for hele familien. Tyskerne er især kendt for deres vilde forlystelsesparker, som for eksempel Heide Park tæt ved Soltau, guidede ture i den historiske hovedstad, seværdigheder samt nogen af verdens største badelande.
 
Cykeltur i naturen:
Den tyske natur er i sig selv også en seværdighed, der er værd at slå sig løs i. Langs den tyske kyst er der flere strande, feriebyer og den berømte Külungsborn. Den fantastiske natur er oplagt til en cykelferie. Spænd cyklerne på bilen, få vind i håret og naturen helt tæt på, mens du selv bestemmer, hvornår du vil holde pause.
 
Kunne du tænke dig at tage på bilferie? 

MX

 
Tags: 
Nøgleord: