Guide: Vælg de rigtige havemøbler

Guide: Vælg de rigtige havemøbler

(Annonce)
Sommer- og forårsvejret er lige om hjørnet, og det betyder, at terrassemøblerne og grillen endelig skal findes frem igen, så du kan komme til at hygge med venner og familie på terrassen. Det kan være, at du synes, at møblerne fra sidste år kan holde til en sæson mere udenfor, og derfor er du på jagt efter nogle nye. Du vil nok hurtigt finde ud af, at du nu har rigtig mange muligheder, når det kommer til materiale, stil, farve osv. Det kan godt være en svær beslutning, og derfor får du her et par gode råd til, hvordan du finder de helt rigtige havemøbler til din terrasse.

5 gode råd

1. Det vigtigste er, at du sidder godt i dine havemøbler, for ellers gider du alligevel ikke bruge dem, og så er pengene spildt. Derfor er det en god idé, at du sætter dig i stolene eller på bænken, og at du giver dig god tid til netop dette, så du er sikker på at der er god komfort i stolene. Derudover bør du i forhold til siddepladserne også overveje om:
  • Skal stolenes form og højde give støtte til benene og ryggen?
  • Skal armene kunne hvile på armlæn?
  • Vil materialet blive varmet så meget op af solen, så du ikke kan holde ud at sidde på dem? Eller skal du købe hynder til? 
2.  Udover siddekomforten er det også vigtigt, at møblerne passer til omgivelser. Det vil sige, at de både skal passe farve- og stilmæssigt til dit hus og resten af terrassen eller haven.

3.  Det er vigtigt, at du overvejer det underlag, som møblerne skal placeres på. Hvis underlaget er meget ujævnt, er det ikke en god idé at købe små og lette møbler, men hvis det derimod er et jævnt underlag, kan du nærmest vælge alle typer møbler.

4.  Når du skal finde havemøbler, vil du opdage, at prisen og kvaliteten er meget forskelligt. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og det betyder, at hvis du vælger at købe billige havemøbler, så har du dem med stor sandsynlighed ikke ret lang tid. Derfor bør du gøre op med dig selv, om du vil købe havemøbler i høj kvalitet, som du skal betale lidt mere for i dag, men som du til gengæld kan bruge mange somre fremover, eller om du vil købe havemøbler i lavere kvalitet og til lavere pris.

5.  Ligesom du kan finde havemøbler i forskelligt design, i forskellig kvalitet og til forskellige priser, så kan du også få havemøbler i forskellige materialer. Her bør du vælge materialet ud fra, hvor længe møblerne skal stå ude, hvor meget de skal holde til ift. vejr og forbrug og hvor meget vedligeholdelse der må være ved dem. 

Køb dine havemøbler online

Du kan se et stort udvalg af havemøbler og bestille dem til døren på https://www.havemoebelshoppen.dk/. Du har sikkert mange forestillinger om, hvordan den perfekte have skal se ud for dig, og disse forestillinger kan blive til virkelighed med møbler fra denne side.
 
Tags: