Handler du i Netto? Læs om det nye koncept her

Handler du i Netto? Læs om det nye koncept her

image title: 
James Copeland/123rf.com
Tilbage i juni oplyste Netto, at de skulle overtage 40 af de i alt 81 Kiwi-butikker, der stod tomme efter kædens lukning. Ikke nok med at Netto åbner 40 nye butikker, det bliver også med et helt nyt koncept, skriver Dansk Supermarked i en ny pressemeddelelse ifølge BT.
 
Det nye koncept er blevet testet i flere Netto-butikker rundt om i Norden, Blandt andet i både Tyskland og Sverige samt fem butikker i Danmark. Nu har Dansk Supermarked så besluttet, at de nye butikker skal bygges op om konceptet, da det er blevet taget så godt imod.
 
LÆS OGSÅ: Vild med nutella? Du vil elsker disse opskrifter 
 
De nye Netto-butikker vil på mange måder adskille sig fra de oprindelige Netto-butikker. Den ikoniske gule farve vil eksempelvis ikke være til at finde, da den ifølge landedirektør Brian Seemann Broe er lidt for 80’er agtig, som han tidligere har udtalt i et interview til Ekstra Bladet.
 
Derudover vil færdigretter og fokus på kvaliteten i frugt- og grøntafdelingen også være højt prioriteret .
 
Allerede på torsdag vil tre af de nye butikker være til at finde i Odense, Odder og Ullerselv med det nye koncept, og derefter er det kun et spørgsmål om tid, før de resterende butikker åbner.
 
Hvad er din holdning til det nye koncept? 

BT
Tags: 
Nøgleord: