Hanne: Muslimerne køber for meget toiletpapir

Hanne: Muslimerne køber for meget toiletpapir

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf
Hanne Pedersen havde forleden en dårlig oplevelse i Føtex. Så dårlig, at hun følte sig nødsaget til at skrive en klage på deres Facebook-side:

”Hej, Føtex jeg har lagt mærke til at i ikke tager hensyn til os danskere når vi fx Står i kø, det tager nærmest evigheder når i hjælper os danskere,, Imodsætningsforhold til muslimerne, dem kan i godt lide når du køber 100 toliet ruller. Og vi danskere skal stå der og vente. Vågn på Danmark det kan da ikke passe. Håber i vil se på problemet. Mvh Hanne,” skriver Hanne Pedersen.

Det har kastet en del sjove svar af sig fra andre Facebook-brugere. F.eks. skriver Ayse Dudu Tepe:

”Hanne, for helvede…og Føtex, har i et slagtilbud på 100 toiletruller til tyrkermor her. Stor møsser”.

Ali Qais er heller ikke tilfreds med Føtex:

”Hej Føtex. Jeg synes at det er for dårligt at I kan finde på at lave tilbud på 100 toilet ruller mens vi er i Kairo. Nu kan alle danskere i Danmark købe rullerne og os andre må vente! Håber at I vil gøre noget ved problemet, specielt fordi her i Kairo bruger man ikke papir!,” skriver han, mens Pernille Borup Mortensen også vil lege med. Hun skriver:

”Hej Føtex. Har I toiletpapir på tilbud i denne uge, og kan jeg i så fald få noget ordentlig service hvis jeg kommer og køber det? Jeg påtænker at hente omkring 100 ruller”.

Hvad mener du om opslaget og reaktionerne? Er det hele for sjov eller alvor?

BT
 
Tags: