Hans Pilgaard klar i drømmeprogram

Hans Pilgaard klar i drømmeprogram

image title: 
TV 2 / DANMARK ©
En stor drøm er gået i opfyldelse for den 54-årige tv-vært Hans Pilgaard, der er bedst kendt fra underholdningsprogrammet ’Hvem vil være millionær’.

Lige siden han startede sin tv-karriere, har han  haft et stort ønske om at få sit eget talkshow, og det er nu en realitet med talkshowet ’Hos Hans’ på TV 2 Charlie.

”De fleste begynder som journalister og vil vælte regeringer, og det ville jeg også. Men så begyndte jeg at lave underholdning, og så ville jeg da have mit eget talkshow,” fortæller han til Her og Nu.

Han ser det som en fordel først at få tilbudt sit eget talkshow nu.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus får overraskende jobtilbud

”For ti år siden ville jeg have sagt, at jeg var klar til at lave et talkshow, men det var jeg nok egentlig ikke. Ikke på samme måde. Jeg er blevet mindre smart med alderen, tror jeg. Nu vil jeg gerne have, at der er plads til fejl og uventede ting”, fortæller han.

Derfor har Hans Pilgaard heller ikke noget fast manuskript, nedskrevne spørgsmål eller andet, idet han mener, at det uventede og interessante nemmere opstår uden for meget planlægning.

Han glæder sig derfor til at komme i gang med talkshowet, og der er ingen tvivl om, hvem den ultimative gæst ville være:

”Det er Bruce Springsteen. Min store helt. Selvom jeg jo interviewede ham for ti år siden efter at have drømt om det i 18 år. Ellers er det svenske Mikael Persbrandt,” lyder det fra talkshow-værten.

Skal du se det nye talkshow?

Her og nu 
Tags: 
Nøgleord: