Har du den bedste musiktjeneste?

Har du den bedste musiktjeneste?

image title: 
olegdudko /123rf.com

I samarbejde med Samlino.dk har vi undersøgt markedet for musikstreamingtjenester. Vi har sammenlignet Tidal, Apple Music, Deezer, Google Music Play og Spotify.
 
Tidel
Musiknumre: +49 millioner
Max lydkvalitet: 320 kbps

månedlig pris: 99kr
 
Apple Music
Musiknumre: +45 millioner
Max lydkvalitet: 256 kbps
månedlig pris: 99kr
 
Deezer
Musiknumre: +43 millioner
Max lydkvalitet: 320 kbps
månedlig pris: 99kr
 
Google Music Play
Musiknumre: +40 millioner
Max lydkvalitet: 320 kbps
månedlig pris: 99kr

LÆS OGSÅ: Dansk musikstjerne siger ja til kæresten

Spotify
Musiknumre: +30 millioner
Max lydkvalitet: 320 kbps
månedlig pris: 99kr
  
Hvordan vælger jeg den rigtige streamingtjeneste? Når du skal vælge den rigtige streamingtjeneste til dit behov, bør du overveje, hvilke ting der er vigtige for dig, når du streamer din musik. Hos de fem musiktjenester er der ikke forskel på prisen. Spotify, Apple Musik, Deezer, Google Play Music og TIDAL kan nemlig alle fås til en månedlig pris på 99 kroner.
 
Hvis du går op i lydkvaliteten, bør du måske overveje at fravælge Apple Music, der som den eneste af musiktjenesterne har en lydkvalitet på 256 kbps, hvorimod alle de andre tjenester har en lydkvalitet på 320 kbps.
 
Går du derimod op i antallet af sange, som du får adgang til, kan du med fordel overveje TIDAL, der giver dig adgang til +49 millioner numre. De andre tjenester giver dig dog også adgang til mellem 30-45 millioner numre.
 
Hvis du syntes at 99 kroner om måneden er en lidt for dyr pris at betale for musik, kan du med fordel overveje, om du kan spare penge ved at vælge et mobilabonnement med musik inkluderet. Hos flere selskaber har du nemlig mulighed for at få en musiktjeneste med i dit mobilabonnement, til en fordelagtig pris.

Hvilken musiktjeneste har du? 

https://www.samlino.dk/

 

 


Tags: 
Nøgleord: