Hassan: Du minder om en rabiesramt hyæne!

Hassan: Du minder om en rabiesramt hyæne!

image title: 
Francis Dean/123rf.com
Den 30. april lagde den unge digter og folketingskandidat, Yahya Hassan, en video op på sin Facebook-profil, hvori han langer ud efter Alex Ahrendtsen fra Dansk Folkeparti:

”Du får zoologer til at tænke på en liderlig, rabiesramt hyæne i løbetid,” siger Yahya Hassan, med henblik på Ahrendtsens latter i forbindelse med nye tegninger fra den svenske Muhammed-tegner, Lars Wilks. Tegninger som Yahya Hassan oplever Ahrendtsen hylde med sin latter.

DF’eren tager det dog med et smil og mener ikke, at den 19-årige aarhusianer går over stregen:

”Jeg synes det er morsomt. Det vil jeg tænke på hver gang, jeg griner, og hver gang jeg ser Yahya Hassan. Så vil jeg grine og tænke på den der småliderlige hyæne,” fortæller Alex Ahrendtsen til Fyens.dk og fortsætter:

”Det må være noget satire. Han er jo bare en lille forfængelig dreng, der gerne vil have lidt sjov i gaden. (…) Han er bare en pauseklovn. Jeg har vigtigere ting at tage mig til.”

LÆS OGSÅ: Tidligere islamkritiker undskylder overfor muslimerne 

Det er ikke første gang den kontroversielle digter er ude med riven efter sine politiske kollegaer. Tidligere har han skrevet, at forhenværende DF-formand Pia Kjærsgaard har givet ham oralsex, og at nuværende DF-næstformand, Søren Espersen er nazist.

Synes du, at tonen i den politiske debat er for hård, eller trænger vi til mere af dette?

Fyens.dk