Hav udstyret i orden med de bedste deck til løbehjul

Hav udstyret i orden med de bedste deck til løbehjul

Sponsoreret indhold

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Du ved det godt, gør du ikke? Du er kun halvt så god, som dit udstyr gør dig. Derfor er det vigtigt, at du har de bedste deck til løbehjul, så du kan lave sprøde spins og flotte finter, mens du suser ud over rampen.
 

Start med at vælge hjul til løbehjul

Det bedste sted at starte er ved bunden. Herfra kan det kun gå en vej: Op. Før du vælger dit deck, må du derfor finde de hjul til løbehjul, som decket skal sidde på.
 
Kører du rundt på et trickløbehjul? Det er en fordel for dig at vælge hjul til løbehjul, der er 110 mm, for de kan holde til den belastning, dine tricks kræver.
 
Skal du bruge dit løbehjul til transport? De hårde hjul til løbehjul egner sig bedst til tricks, så kører du lange ture, er det ikke de hjul, du har brug for. Når du bruger dit løbehjul til transport, får du optimal komfort under dit deck, hvis du vælger bløde hjul.
 

Et godt deck til løbehjul er dit fundament

Når du har styr på, hvilke hjul, der skal rulle under brættet, kan du se nærmere på et deck til løbehjul. Decket er nemlig dit løbehjuls fundament, og derfor det det ikke uden betydning, hvilket du vælger.

Læg mærke til hjulets størrelse når du køber deckHjul og deck til løbehjul er uadskillelige! Når de to spiller sammen, får du den perfekte køreoplevelse. Hvilke hjulstørrelser foretrækker du? Du skal tage højde for, hvilke hjulstørrelser dit deck er designet til. Det er nemlig ikke alle hjul, du kan montere på decket til dit løbehjul.
 

Find hjul i de rigtige mål

Vil du suse afsted ud over rampen på et dope deck til løbehjul? Bruger du mange timer på banekørsel og tricks på ramper, har du brug for hårde hjul. De fleste trick-ryttere får glæde af at vælge hjul, der er 110 mm, men du kan vælge hjul med en størrelse på ned til 100 mm.
 
Vil du have fart på? Når dit deck til løbehjul skal tage dig fra A til B med rekordfart, skal du vælge store hjul. De giver dig den højeste fart, og derfor kan du med fordel ved en hjulstørrelse mellem 115-125 mm.
 

Design dit deck til løbehjul som du vil

Skal du have et genkendeligt deck til løbehjul? Du gør dit deck personligt ved at tilpasse det til din kørestil. Farver, former og materialer er overvejelser, du må tage i betragtning, når du designer et deck til løbehjul.