Heliumballoner til din fest

Heliumballoner til din fest

Jeg vil have en blå ballon, en af dem med sjov facon… Kan du huske sangen? De fleste af os har nok nynnet med på melodien som børn og drømt om balloner i alle regnbuens farver.
 
Som voksen behøver man heldigvis ikke at drømme længere. Der har man nemlig mulighed for at købe sjove helium balloner til festlige lejligheder - fordi balloner altid tilføjer festen that something special.

Er heliumballoner kun for børn?

Wow! Det er svært ikke at blive overvældet, når man træder ind i et lokale, hvor heliumballoner hænger under loftet i et væld af farver. Røde, grønne, guld, blå, sølv - hele farvepaletten kan rulles ud her.

Troede du, at heliumballoner kun var for børn? Det er de ikke. For selvom mange voksne forbinder balloner med barndom, er det ikke kun til børnefødselsdagen, at ballonerne kan skabe magi. Når du skal holde bryllup, barnedåb eller en stor rund fødselsdag for både venner og familie, kan heliumballoner være med til at skabe en festlig stemning.
 
Der er nemlig noget særligt over heliumballoner, og det er ikke kun de yngste i familien, der bliver draget af de flotte former og farver.

Pynt med mange muligheder

Heliumballoner kan fås i alle mulige farver og former, og præcis derfor er de perfekt pynt til alle fester. Nærmer en rund fødselsdag sig? Det kan være festligt at pynte lokalet med talballoner, der viser, hvor rund en fødselsdag gæsterne er inviteret til. Man kan jo komme i tvivl, som årene går…
 
Ballonerne kan dog også blive din mulighed for at drille gæsterne en smule. Har du lyst til det? Så kan du lade ballonerne afsløre en forkert alder, og få gæsterne til at tro, du bliver lyv-og-tyve igen i år.

Pynt med heliumballoner til alle fester

Fødselsdagsfester er ikke de eneste lejligheder, hvor heliumballoner pynter. Bryllupper, konfirmationer og barnedåb kan også blive piftet op med sjove balloner.

Gør din hverdag mere festlig

Hverdagen kan hurtigt blive leverpostejsfarvet med job, fritidsaktiviteter og huslige pligter. Du kender det sikkert godt, men hvorfor ikke gøre hverdagen lidt mere festlig? Du kan give hverdagen lidt mere kulør ved at invitere vennerne på middag en almindelig lørdag.
 
Når de ankommer, kan du overraske dem med at have pyntet stuen med heliumballoner, som svæver under loftet. Hvad tror du, de vil sige? De vil uden tvivl spærre øjnene op. Og med god grund, for heliumballoner kan altså gøre hverdagen lidt mere spektakulær.
Tags: