Hellere rockere end flygtninge

Hellere rockere end flygtninge

image title: 
Foto: Facebook
Tidligere søndag skrev fyens.dk, at Fyns Politi vil forsøge at presse en gruppe HA-rockere ud af Nyborg.

Rockerne har siden september 2015 slået sig ned på Langelandsvej i byen.

“Vi vil gerne undgå, at HA'erne gror alt for fast, når de slår sig ned nye steder, og når de har slået sig ned - som i Nyborg - vil vi helst ikke give dem ro til, at de kan opbygge en fast bastion og oparbejde status,” siger chefpolitiinspektør ved Fyns Politi, Sten Skovgaard Larsen til fyens.dk

Men mange læsere på fyens.dk er langt fra enige. Tværtimod, så raser flere af dem over, at politiet vil forsøge at presse rockerne ud af byen. Læserne mener i stedet, at flygtningene skulle ud af byen.

LÆS OGSÅ: Hegn opføres for at ungå illegale flygtning

“Det er nærmest komisk. 500 "flygtninge" bliver budt velkommen med flag og hurraråb, og hvis nogen af de lokale udtrykker bekymring, står folk næsten i kø for at fortælle, at de er væmmelige racister (...) Men fem HA'ere - der passer sig selv - ja, de skal da rulles i tjære og fjer og jages ud af byen,” skriver brugeren Lars Thomsen.

Keld Nylander Andersen er enig og mener, at rockernegør byen mere sikker og tryg.

“Lad da HA være, de gør da området, de befinder sig i, sikkert, og hvis du ikke generer HA, generer de heller ikke dig (...) Man kan godt tage imod 500 flytninge med flag og hele pibetøjet, men bare der er to rockere, så er folk oppe på tæerne og fortæller forfærdelige ting (...) Men i bund og grund er rockerne fredelige,” mener han.

Hvad mener du?
 
Metroxpress
Tags: