Helt reddede kæresten i strandmassakre

Helt reddede kæresten i strandmassakre

image title: 
Daily Mail
Strandmassakren i Tunesien fredag formiddag har kastet en mørk skygge over landet. Men med så mange andre situationer, opstår der altid lys i mørke, og historien om den heroiske far og forlovede Matthew James er én af dem.

Da en terrorist umotiveret begyndte at skyde løs mod turister på en strand i Tunesien, var de fleste nok løbet deres vej i frygt – men ikke Matthew James. Han kastede i stedet heroisk sin krop indover hans forlovede, og reddede hendes liv.

LÆS OGSÅ: Døde i forsøg på at redde kæresten 

Matthew blev skudt tre gange, indtil han blev formodet død. Hans forlovede Sarah Wilson nåede i skjul inde på hotellet.

”Jeg skylder ham mit liv, for han kastede sig ind foran mig, da skyderiet begyndte. Han var dækket af blod fra skuddene, men han sagde, at jeg skulle løbe min vej. Han holdt om mig og sagde ‘Jeg elsker dig, skat. Løb. Sig til vores børn, at deres far elsker dem,” fortæller hun til den engelske avis, The Mirror.

”Jeg så kun en mand i mørkt tøj, mens folk blev skudt. Matthew lagde sig foran mig, og så blev han ramt. Han bevægede sig, og manden skød ham igen. Han prøvede at flytte sig igen, og han blev ramt endnu engang,” husker Sarah Wilson.

Ville du have gjort det samme for din forlovede, hvis det kunne koste dit liv?

Dailymail 
Tags: 
Nøgleord: