Heltemodig Hassan reddede ung kvindes aften

Heltemodig Hassan reddede ung kvindes aften

image title: 
Foto: Marcos Calvo Mesa/123rf.com
Betina Spurr Bechmann forlod sin lejlighed på Nørrebro, fordi hun måtte besøge den nyåbnede døgnkiosk, som måske havde nogle panodiler, der kunne lindre smerten og feberen en smule.
 
Men da Betina opdagede, at kiosken ikke solgte de smertestillende piller, måtte hun gå skuffet derfra.
 
”Jeg bliver så ynkelig, når jeg er syg, men fik kæmpet mig derned, og så havde han ikke panodiler, og det var ikke særlig fedt, når man står om natten og har det rigtig skidt,” fortæller Betina til BT.
 
Af ren frustration begiver Betina sig til at græde, da smerterne ikke er til at bære uden noget smertestillende. Men i det øjeblik kommer der hjælp fra en uventet kant.
 
”På vej væk derfra, stod der to drenge og spurgte, om de kunne hjælpe med noget, og jeg sagde, at jeg ville have haft panodiler, fordi jeg havde det dårligt med feber,” forklarer Betina.
 
Den ene af drengene, Hassan, sagde til Betina, at hun skulle vente i øjeblik, mens han ringede til hans ven, Omar.
 
LÆS OGSÅ: Disse ting skal du IKKE tage med på ferien 

”Og så gik der ikke mere end et par minutter, maks fem minutter, og så kom han ned med panodiler til mig,” forklarer Betina.
 
Hun blev så glad og taknemlig for drengenes venlighed, at hun dagen efter hyldede deres heltegerning på Facebook.
 
”Klokken 2 i nat stod jeg og tudede nede i døgnkiosken på Tagensvej, fordi jeg havde en temperatur på 39,2 og de ikke havde Panodil. Til alt held mødte jeg Hassan, som hurtigt ringede til hans kammerat Omar. På fem minutter havde de skaffet en pakke Panodil Zapp til mig,” skriver Betina Spurr Bechmann i sit Facebook-opslag og fortsætter:
 
”Og så tudede jeg igen, men nu fordi jeg blev så glad for, at der stadig findes mennesker som tør at spørge, hvorfor jeg går tudende ud af en kiosk klokken 2 om natten.”
 
Hun fortæller til BT, at hun havde lyst til at dele historien, fordi man næsten kun hører negative ting fra området på Nørrebro, hvor hun bor.
 
Hvad gør historien ved dit syn på indvandrere?

BT
Tags: 
Nøgleord: