Heltemodig lille dreng redder sin far

Heltemodig lille dreng redder sin far

image title: 
Foto: Georgios Alexandris/123rf.com
Den franske bilist Jean-Francois Pinot kunne knap nok tro sine egne øjne, da han en aften ved 22.30-tiden mødte en lille dreng, der kom cyklende på vejen ved Saint-Pierre-la-Cour øst for Rennes.

Den lille dreng var kold og våd og rystede af kulde.

”Jeg kom kørende på hovedvejen, hvor jeg mødte mange biler, da en af dem blinkede med lygterne til mig,” fortæller Jean-Fracois Pinot ifølge mediet Sky News.

”Jeg fortsatte forsigtigt videre, og så så jeg noget, der lignede et barn på en cykel. Og det var der, jeg opdagede Kevin-Djene, der kom i pyjamas og sutsko, og som var blevet iskold i regnen,” fortæller Jean-Francois Pinot.

Det fik ham til at holde ind til siden, for at stoppe drengen, som straks fortalte, hvad der var galt.

”Den lille dreng ventede ikke et sekund med at slå alram. Han sagde: 'Min far er død',” fortæller bilisten.

Det viste sig, at drengens far var faldet om med et hjertestop, hvilket havde gjort, at drengen var cyklet ud for at finde sin mor, som han ikke vidste, hvor var.

LÆS OGSÅ: Se de mærkelige ting, folk sælger på facebook 

Jean-Francois Pinot alarmerede straks til politiet, da han hørte, hvad der var galt. Det lykkedes politiet at få nok oplysninger af drengen til at finde frem til både hans mor og far. Sidstnævnte blev bragt til hospitalet, hvor det lykkedes lægerne at redde hans liv.

Drengens mor, Djeneba Godin, var rystet efter episoden, men også taknemmelig over, at både søn og mand slap med livet i behold.

”Jean-François har reddet min mands liv. Han blev udskrevet torsdag fra hospitalet. Men han reddede også min søns liv, da han var alene på vejen om aftenen,” fortæller moderen ifølge Skynews.

Hun kontaktede efterfølgende Jean-Francois Pinot for at takke ham for hjælpen.

Har du nogensinde reddet et andet menneskes liv?
B.T. 
Tags: 
Nøgleord: