Hemmelige trick: Få hotellet til den bedste pris

Hemmelige trick: Få hotellet til den bedste pris

image title: 
Teerayut Yukuntapornpong/123rf.com

Hvis det snart er ferietid eller du bare planlægger sommerferien i god tid, så får du her en række hemmelige tricks til, hvordan du får hotellet til den bedste pris. Det skriver MSN.

Privat søgning
Det første, du skal gøre, er at sikre, at din browser er privat, for ellers vil hotellet automatisk stige, hver gang du klikker ind på det. Er du i tvivl om, hvordan du præcis gør dette, så søg på ’privat browser’ på google - her findes massere er lette guides.

Rabatkode
Husk altid at tjekke på nettet om der skulle findes en rabatkode eller deal på det pågældende hotel, før du booker.

Hotellets hjemmeside
Ofte kan det være billigst at booke direkte gennem hotellets egen hjemmeside, så du undgår dyre mellemled. Så husk at tjekke den og en række andre søgemaskiner såsom trivago, amoma, agonda og momondo.
 

LÆS OGSÅ: Forårsrengøring i haven: Sådan skal du gøre


Book to værelser
Det kan være en fordel at booke den første nat i et dyrt værelse og den anden nat i et billigere. Hvis du er heldig, og hotellet ikke er overbooket, kan du få lov til at overnatte i det dyre værelse begge nætter.

Kundeprogram
En række hoteller har kundeprogrammer, som gør opholdet langt billigere. Særligt hvis du ofte bor på hotel, kan det være en fordel at melde dig ind i et loyalitetsprogram.

Rejs midt på ugen
Det koster ofte mindre at rejse midt på ugen i forhold til i weekenden.

Hvad er dit bedste trick til at få hotellet til den billigste pris?

MSN  


Tags: 
Nøgleord: