Hemmelige tricks: Få din ferie til spotpris

Hemmelige tricks: Få din ferie til spotpris

image title: 
Galyna Tymonko/123rf.com
Hvis du har bestemt dig for, at holde sommerferien under udenlandske himmelstrøg, kan der være stor prisforskel alt afhængig af, om du bestiller den gennem et rejsebureau, en privat hjemmeside eller en søgemaskine.

Det kan være en jungle at finde ud af, hvor det økonomisk bedst kan betale sig at bestille sommerferien henne. Derfor giver vi dig her vores hemmelige tricks til, hvordan du får sommerferien til den mest fordelagtige pris.

Du skal generelt være opmærksom på, at det ofte er dyrere, men også lettere at bestille ferien gennem et rejsebureau.

Hvis du spontant i sidste øjeblik beslutter dig for at rejse kan det dog være en fordel at tjekke rejsebureauernes sider, da de ofte udbyder afbudsrejser til billige priser. Du kan også gå ind på siden Solfaktor.dk, der sammenligner priser på eksempelvis charterrejser fra diverse rejseselskaber.

Vil du derimod gerne planlægge rejsen i god tid, kan det betale sig at gøre det udenom rejsebureauerne.

LÆS OGSÅ: Læsehest? Disse selvbiografier er gode til ferien

Det første du med fordel kan gøre er at indstille din browser til ’privat’ på den måde undgår du, at prisen stiger, hvis du besøger en side flere gange.

Når du skal finde flybilletter, kan du gøre det gennem Momondo.dk, der sammenligner flybilletter fra diverse flyselskaber. Når du har fundet de afgange der passer dig, kan det være en fordel at gå ind på flyselskabets egen hjemmeside, da det her kan være billigere end på søgemaskinen.

Når du skal finde et hotel, kan du gøre det flere forskellige steder, men siden Trivago.dk kan anbefales. Den sammenligner en række priser på hotelovernatninger fra diverse bookingsider såsom Hotels.com eller Booking.com.

Det er også muligt, at finde deals på eksempel en hel uges ophold, her kan du med fordel bruge siden Travelbird.dk, Takeoffer.dk eller Secretescapes.com, der alle samler gode tilbud på hotelophold i diverse lande.

Derudover skal du huske, at det som udgangspunkt altid er dyrere at rejse i børnenes skolesommerferie, der ligger i uge 25-32. Så hvis du har mulighed for det, kan det bedst betale sig at rejse i midten eller slutningen af august.

Hvordan bestiller du sommerferie?
Tags: