Hemmeligt hospital: Solgte og byttede babyer

Hemmeligt hospital: Solgte og byttede babyer

image title: 
Foto: khunaspix/123rf.com
Et hospital i Inden har tilbudt kvinder, der har været udsat for voldtægt eller var blevet gravide uden for ægteskabet, muligheden for at føde deres børn i skjul, og derefter få barnet solgt til adoption.
 
Dette skriver det britiske nyhedsmedie, Metro.
 
Efter politiet modtog et tip om denne udveksling af babyer, blev hospitalet ransaget, og indtil videre er to babyer blevet reddet af politiet.
 
Fem mennesker er blevet siget for køb og salg af personer som slaver, herunder hospitalsdirektøren, TK Gupta, og manageren, Arun Bhadoria.
 
”Når en pige eller hendes forældre kom til hospitalet for at få en abort overtalte lægerne dem til at føde barnet, og forsikrede dem en sikker og hemmelig fødsel,” siger en politimand om hospitals-sagen, og tilføjer:
 
LÆS OGSÅ: Mor "kunne ikke lade være" med at slå søn ihjel

”Når en baby er blevet født bliver moderen udskrevet, og hospitalets myndigheder begynder at finde par, som vil købe babyen.”
 
”I en sag blev en lille pige byttet ud med en dreng,” fortæller politimanden.
 
Rani Bilkhu fra velgørenhedsorganisationen, Jeena International, er imod aborter i forbindelse med kønsselektion, og har lavet en kampagne imod dette i Indian.
 
”Det er foruroligende, at fagfolk i sundhedsbranchen, som man forventer handler i patientens interesse, er ledet af økonomiske gevinster,” siger Rani Bilkhu til Metro, og tilføjer:
 
”Adoption skal være transparent og være i bedste interesse for både forældrene og børnene.”
 
Kunne du være fristet til at bytte din baby?                                                                                     
 

Metro