Her er danskernes fortrukne nytårsdestinationer

Her er danskernes fortrukne nytårsdestinationer

image title: 
Melinda Nagy/ 123rf.com

Nytårsaften er for mange danskere årets store begivenhed og hvorfor ikke kombinere den fortryllende aften med en miniferie? Mange danskere har rejsefeber og er især vilde med de nærliggende europæiske storbyer, der byder på en festlig og anderledes aften.
 
Momondo har foretaget en undersøgelse over danskernes ti mest foretrukne rejsedestinationer til nytår.
 
Lasse Skole Hansen, PR Manager hos Momondo fortæller til Ekstra Bladet:

”Når det kommer til nytår, er det primært storbyerne og rejsemål lidt tættere på, der trækker.”
 
London byder på fyrværkerilysshow ved Big Ben og er med sin engelske charme også den absolut mest foretrukne nytårsdestination samt én af de billigere med en flypris fra 1375kr. tur/retur fra Kastrup lufthavn.

LÆS OGSÅ: Så mange fridage er der i 2017

På tredjepladsen ligger Berlin, der udover at byde på store internationale shows og farvestrålende fyrværkeriformationer, også er den billigste nytårsdestination, hvor du kan komme af sted tur/retur fra 1205kr.
 
Er du til mere eksotiske himmelstrøg, varme og luksus, så er Dubai et oplagt valg, der ligger på plads nummer otte over danskernes mest fortrukne destinationer. Samtidig er metropolen også den dyreste nytårsdestination med priser fra 6626kr. for en flybillet tur/retur.
 
Uanset dit budget kan du finde en storby, der passer til dig, hvis du drømmer om en nytårsaften langt fra hverdagen ligesom tusindevis af andre danskere.
 
Top ti over mest søgte nytårsdestinationer på Momondo:
1. London
2. Paris
3. Berlin
4. Malaga
5. New York
6. Barcelona
7. Rom
8. Dubai
9. Amsterdam
10. Budapest

Skal du holde nytår i udlandet?

Ekstra Bladet


Tags: 
Nøgleord: