Her er de 6 værste udgifter i ferien

Her er de 6 værste udgifter i ferien

image title: 
Foto: loganban/123rf.com
Det er sjældent sjovt at tjekke sin bankkonto efter en sommerferie, og det værste er at se alle de udgifter, du helst ville have været foruden. Vi har listet de værste af dem:

Transport
At bruge næsten 1000 kroner på at komme fra A til B er uden tvivl en af de værste ting at bruge penge på. Hvad enten det gælder broafgifter, togbilletter eller en taxatur.

Solcreme
Hvis du har den mindste tendens til at blive rød af solens stråler, er du tvunget til at købe solcreme hver sommer. Selvom du ikke behøver at købe den helt dyre model, så kan du hurtigt nå op på et par hundrede kroner, når både manden og børnene også skal kunne bruge af den. Og derfor er man også nødt til at købe en aftersun, for selvom man måske bruger mere tid på at smøre sig ind, end man gør på at ligge i solen, er det som om det bare ikke kan undgås at blive forbrændt, uanset hvor mange anstrengelser man gør sig.

Drikkepenge
Det kan være okay at betale 10 procent, hvis tjeneren har gjort et godt stykke arbejde. Alligevel er det altså bare provokerende, når man får en regning for et måltid, hvor der automatisk er blevet trukket drikkepenge. Især hvis man har siddet og ventet på maden i en time, for så at få den forkerte bestilling. Drikkepenge burde være noget, man gjorde sig fortjent til, ikke?

LÆS OGSÅ: Få råd til mere: Her er de bedste sparetips

Hævegebyr
Vedkommende, som har bestemt, at det skal koste 30 kroner for at hæve penge i en automat i udlandet, burde straffes. Hårdt.

Badedyr
Ideen om at give 150 kroner for en krokodille børnene kan måske virke meget smart til at begynde med. Indtil den punkterer efter en halv time, og man står der med grædende børn, og skal til at regne ud, hvad 150 kroner hver halve time i syv dage vil komme til at koste…

Vand
I Danmark er vi så priviligerede, at vi får det lækreste vand direkte fra vandhanerne. Derfor er det også irriterende at skulle give 15-20 kroner for en flaske vand, hver gang man er tørstig i sommerheden.

Parkering
Det er bare sjovere at betale 60 kroner for en kæmpe isvaffel med fire kugler, flødeskum og guf sammenlignet med at parkere sin bil i en kold parkeringskælder i to timer. 

Hvad synes du, er det værste at bruge penge på om sommeren?
 
Tags: