Her er de skøreste ting, ex-fanger har oplevet

Her er de skøreste ting, ex-fanger har oplevet

image title: 
Foto: Dan Bannister/123rf.com
Vi gør opmærksom på, at nogle af historierne kan virke anstødelige eller indeholde anstødeligt sprogbrug. 

“Jer der har været inde og sidde, hvad er det vildeste I har oplevet, mens I var bag tremmer?”

Sådan indleder en bruger af det sociale medie Reddit en debat, der giver et sjældent indblik i livet i amerikanske fængslet. Spørgsmålet har fået mange tidligere fanger til at stå frem med deres vilde oplevelser.

Der er selvfølgelig ingen garanti for, at historierne er sande, men ikke desto mindre fungerer de som en effektiv påmindelse om at holde sig på den rigtige side af loven.

På mediet kan man læse, hvordan én oplevede, at en neglesaks blev brugt til at klippe i andet end neglene.

“Jeg så en mand, der klippede sine brystvorter af med en neglesaks, og inden vagterne kunne nå hen til hans celle, gjorde han det samme ved sine øjenlåg.”

En anden lærte at lave mad med nogle meget alternative ingredienser.

“Min cellekammerat lærte mig at 'lave mad' fordi den mad, du får, slet ikke har nogen smag. Han lavede en ret til mig med nudler, forskellige typer kartoffelchips, kylling på dåse og en ostesovs, som han lavede af knuste ostepops og picklesaft.”

“Det lyder klamt, men det smagte faktisk godt sammenlignet med det mad, du får serveret til daglig,” lyder det fra en tidligere fange.

LÆS OGSÅ: Politikvinde tiltalt: Lod indsat se sin kone føde

Kaffekrus og barberblade finder også alternative anvendelser bag tremmerne.

“Jeg så en fyr brække håndtaget af en plastikkaffekop og slibe det på gulvet. Han endte med at have et lille stykke plastik på størrelse med en quarter (amerikansk mønt, red.) og lige så tyk som en blyant.”

“Han splittede en barberskraber ad, skar sin penis op og indsatte det lille stykke plastik under huden. Det var et par uger inden han skulle ud og han tænkte, hans kæreste ville kunne lide det,” fortæller en tidligere fange, der sad inde for narkotikasalg.

Bag tremmer kan resultaterne af toiletbesøg tilsyneladende også bruges til at hævne sig.

“Jeg så en gruppe fanger smide en fængselscocktail af pis og lort i hovedet på en vagt. Det var tilfredsstillende at se, for hun var en virkelig irriterende kælling, som var meget nedladende over for fangerne,” lyder det fra en af brugerne.

Du kan læse alle historierne her. 

Har du hørt nogle historier om livet bag tremmer?

Metro
Tags: