Her er forklaringen på utroskab

Her er forklaringen på utroskab

image title: 
Fabio Formaggio/123rf.com
Hvis din partner har svært ved at holde fingrene for sig selv, kan det skyldes forskellige årsager, viser en ny undersøgelse foretaget af Onlinedoctor Superdrug, skriver The Sun ifølge BT.

I undersøgelsen deltog 2000 mænd og kvinder fra USA og Europa.Undersøgelsen viste, at mænd ofte er utro, fordi de simpelthen ikke kan modstå fristelsen, og finder en anden person virkelig lækker.

Kvinder begrunder derimod oftest utroskab med manglende opmærksomhed fra deres partner. Derudover begrunder flere kvinder også utroskab med ’at den anden person var virkelig lækker’ eller tvivlen på forholdet til partneren.  

LÆS OGSÅ: Overrasket? Mænd nyder sex mere end kvinder

Mændene har derimod også en mere følelsesmæssig grund til utroskab, idet flere i undersøgelsen  begrundede utroskab med, at den anden person virkelig var der for dem. Men samtidig angav flere mænd også manglende sex med deres partner som grunden til utroskab.

Undersøgelsen løfter desuden sløret for, hvor mænd og kvinder oftest finder deres sidespring.

Langt de fleste mænd og kvinder er utro med en ven, men mange er også  sammen med en kollega bag deres partners ryg.

Både mænd og kvinder er generelt gode til at holde utroskab hemmeligt for deres partner. Hele 60 procent af kvinderne i undersøgelsen blev ikke opdaget, og 57,3 procent af mændene kunne ligeledes slippe afsted med utroskab.

Har du nogensinde været utro?

 BT
Tags: