Her er mænds største fejltagelser under sex

Her er mænds største fejltagelser under sex

Manchet: 
Har din mand nogen gange svært ved at få dig helt op at ringe under sex? Så kan du trøste dig med, at det er ganske almindeligt for mænd at være kejtede, rodet og klodsede i sengen.
image title: 
Foto: ginasanders/123rf.com
Det kan både være grænseoverskridende og akavet at fortælle sin partner, at det han har gang i, mens I dyrker sex ikke heeeeelt virker for dig. Ifølge parterapeuten Stacey Nelkin nytter det heller ikke noget, at kritisere ham for hans evner på lagnerne, da en stor del af hans selvtillid bygger på, at han er fantastisk under sex.

”Du må aldrig sige til en mand, at han gør det forkert. Du bliver nødt til at fortælle ham, hvordan du kan lide det, og hvor godt det føles, når han gør dette Giv ham positiv kritik, og så vil han hurtigt lære, hvad du kan lide, og hvad du ikke kan lide,” fortæller Stacey Nelkin ifølge Søndagsavisen til kvindesitet Galtime.com.  

LÆS OGSÅ: Pift ferieromancen op med den frækkeste sex

Det kan derfor virke som en tabt kamp at ændre din partners stil, men måske kan det være en trøst for dig at vide, at du langt fra er den eneste med en mand, der er dårlig i sengen. Ifølge Stacey Nelkin er der især fire fejl, som de fleste mænd gør i sengen. Læs dem her:

1: Han forstår ikke hentydninger
Du har måske forsøgt at fortælle ham både verbalt og fysisk, at der er noget, han gerne må gøre anderledes, men det er som om, han ikke fatter et vink med en vognstang. Parterapeuten forklarer, at det skyldes hans ego. Hvis han er så overbevist om, at han brillerer i sengen, tror han også, at han er mere klar over, hvad du kan lide, end du selv gør.

2: Han skipper forspillet
Han forstår måske ikke, hvorfor det er så vigtigt for dig med forspil. Hvis han ikke selv har brug for det, hvorfor har du så?

3: Hans personlige hygiejne halter
Det kan være svært at nyde sex, hvis ens partner er ubarberet og ikke har været i bad i flere dage. Ifølge Stacey Nelkin glemmer de fleste mænd, at kvinder også helst foretrækker, at deres partner er ren, når man skal dele seng.

4: Han siger ikke noget
Det er ikke sikkert, at du tænder på beskidt snak i sengen, men bare lidt snak med rolig og dyb stemme, hvor han fortæller, hvad der er godt, og hvad han vil gøre ved dig, kan hjælpe dig med at blive rigtig opstemt. Til gengæld er en tavs mand ofte et turnoff, fordi du ikke kan regne ud om han synes det er godt, eller om han ligger og tænker på fodbold og gutterne.

Begår din partner nogen af ovenstående fejl?

Søndagsavisen
 
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat