Her er Sofie Lindes afløser i X Factor

Her er Sofie Lindes afløser i X Factor

image title: 
THANANIT SUNTIVIRIYANON/123rf.com
Forleden fødte Sofie Linde sit første barn, Trine, og har derfor valgt at trække stikket som X Factor-vært, men hendes bedre halvdel Joakim Ingversen er klar til at overtage rollen for sin hustru. Det skriver BT.

Normalt er Joakim Ingversen vært for pauseunderholdningen ’Ultra Factor’, der bliver sendt på DR Ultra inden afgørelsen, så X Factor er ikke helt fremmed for ham.

"Jeg er jo kæmpe X Factor-fan, og jeg har altid drømt om at have de flotte X Factor-værtskjoler på. Nu får jeg endelig muligheden som den første mandlige vært. Det bliver selvfølgelig en stor udfordring, for Sofie har sat barren højt, men jeg skal gøre mit allerbedste. Sofie og jeg går gennem ild, vand og konfetti sammen, så det er helt naturligt, at det er mig, der på fredag tager kjolen på og er vikar for min hustru, siger Joakim Ingversen til DR ifølge BT.

LÆS OGSÅ: 43-årig Rita-skuespiller venter barn

Når Joakim Ingversen overtager værtsrollen for sin hustru, skal en ny vært på Ultra Factor også findes. Vikarens vikar bliver i stedet Jacob Rising. Med sig har han et sidekick i Micki Cheng fra Den Store Bagedyst.

DR har i flere måneder vidst, at den nye værtsrolle skulle gå til Joakim Ingversen, hvis Sofie Linde ikke nåede at blive klar efter fødslen, men det er først i dag mandag blevet offentliggjort.

Det er blot en dag siden, at Sofie Linde annoncerede, at hun og Joakim var blevet forældre til deres første barn. Det er både Sofie Linde og Joakim Ingversens første barn. De har dannet par siden 2015, og blev gift mellem jul og nytår sidste år.

Sofie Linde har været vært på X Factor siden niende sæson, der blev sendt i begyndelsen af 2016. Om det bliver hendes sidste sæson som vært er stadig uvis. Næste sæson fortsætter nemlig på TV 2.

Hvad synes du om den nye X Factor-vært?

BT
Tags: 
Nøgleord: