Her er vinderen af ’Danmark har talent’

Her er vinderen af ’Danmark har talent’

image title: 
Andrey Armyagov/123rf.com
Publikum hujede, og dommerne Jarl Friis Mikkelsen, Peter Frödin, Nabiha og Cecilie Lassen klappede, da den kun 10-årige Johanne Astrid fra Viborg blev kåret som vinder af ’Danmark har talent’ 2017. Det var ikke kun æren, den unge trommeslager kunne tage med sig hjem. Pengepræmien består af intet mindre end 250.000 kroner.

Johanne Astrid har tager både publikum og dommere med storm i årets ’Danmark har talent’. Det samme skete i finalen, da alle fire dommere rejste sig op, da den unge pige havde fyret den af på sit trommesæt.

”Du gør mig så glad. Og igen får du os op at stå, Det er ikke underligt, fordi du spiller, som om du er på resten af bandets alder. Man bliver bare forelsket i dig. Og du har endda overskud til at synge med,” lød det fra Nabiha.

LÆS OGSÅ: Blachman kritiserer seerne efter X Factor-finale 

”Du er et kæmpe talent. Lur mig om du ikke løber med det hele i aften,” forudså Peter Frödin.

”Du er så fyr og flamme. Du er bare så dejlig. Jeg glæder mig til at følge din karriere,” sagde Cecilie Lassen.

”Du er så væk i din egen verden. Man kan se, at du bare æder musikken råt. Jeg ville lægge mig fladt ned for dig, men så ville jeg ikke kunne komme op igen,” fastslog Jarl.

Det var ikke kun dommernes hjerter, at den unge pige vandt. Hendes præstation fik tydeligvis også danskerne op af sofaerne og hen til mobilen for at sende en stemme af sted. Og til slut i programmet kunne den unge trommeslager, så udnævnes til vinder af årets udgave af ’Danmark har talent’.

”Jeg har det for vildt,” skreg Johanne Astrid.

Synes du, at Johanne Astrid var den rigtige vinder af ’Danmark har talent’? 

SeogHør
Tags: 
Nøgleord: