Her får du den billigste bilforsikring

Her får du den billigste bilforsikring

image title: 
Cathy Yeulet/123rf.com

Er du bosat i en storby, og ønsker du at spare penge på din bilforsikring? Samlino.dk har analyseret bilforsikringsmarkedet og fundet de billigste bilforsikringer til dig, der bor i en storby.

Når prisen på din bilforsikring beregnes, er der en lang række faktorer som påvirker prisen. Hos de fleste selskaber bliver din adresse taget med i beregningen. Grundlaget for dette er, at der statistisk set, er større risiko for at din bil kommer til skade i storbyer end uden for storbyer.

Bor du for eksempel inde midt i København, er din risiko for skade øget, og du vil derfor muligvis opleve, at prisen på din bilforsikring er højere end hvis du boede uden for storbyen. Omvendt vil din bilforsikring blive billigere, hvis du vælger det rette forsikringselskab. 


Priserne i denne undersøgelse er baseret på 10 testpersoner, der er representative for aldersgruppen. Testpersoner var 35 år eller ældre, boede forskellige steder i Danmark, og havde forskellige biler. Priserne i undersøgelsen er fundet ud fra et gennemsnit af priserne fra testpersonerne.

Ifølge analysen er Alka Forsikring den billigste udbyder, hvis du bor i en storby. Gennemsnitsprisen på deres bilforsikring er nemlig 4057 kroner om året, og dertil en selvrisiko på 6000 kroner.

​LÆS OGSÅ: DR-vært i alvorlig ulykke: Kunne være død

Næstbilligst er ABC Forsikring med en årlig pris på 4491 kr. og en selvrisiko på 5000 kr. Du får altså en væsentligt lavere selvrisiko hos ABC Forsikring, hvilket kan være økonomisk fordelagtigt, hvis det uheldige skulle ske, at din bil får en skade.

Alka
Selvrisiko: 6000 kroner
Pris: 4057 kroner
 
ABC forsikring

Selvrisiko: 5000 kroner
Pris: 4491 kroner
 
Global forsikring
Selvrisiko: 5000 kroner
Pris: 5125 kroner
 
Du kan se den fulde analyse her.
 
Har du en af de billigste bilforsikringer?

 
Samlino.dk 
 


Tags: