Hoppede i vandet igen efter haj-bid

Hoppede i vandet igen efter haj-bid

image title: 
Foto: Foto: MX/WJXT
Den kun 10-årige Kaley Szarmack øvede sig i at surfe sammen med familie og venner. Men da hun tog en kort pause, følte hun pludselig et bid i sin fod. Da hun vendte sig om, så hun en haj og skyndte sig at råbe til alle de andre, at der var en haj i vandet, og at de skulle gå op. Det skriver den amerikanske radiostation WJXT.
 
Men da Kaley opdagede, at hendes 6-årige veninde stadig var i vandet, tøvede hun ikke et sekund. Kaley vendte straks om og løb tilbage i vandet, hvor hun reddede sin veninde op af vandet.
 
“Jeg tænkte ikke så meget på min fod på det tidspunkt. Hun var ikke så langt ude i havet, så jeg løb bare ud og trak hende ind på stranden,” fortæller 10-årige Kaley om episoden til WJXT.
 
LÆS OGSÅ: “De skærer vores lemmer af, fordi vi er hvide”
 
Kaley ligger nu på hospitalet, for at komme sig oven på den voldsomme episode. Indtil videre har hun fået syet 90 sting i benet. Men faderen forsikrer, at den modige pige er ved godt mod:
 
“Kaley klarer det rigtig godt - hun skal nok komme sig igen. Hun får ingen varige mén og hun kommer både til at løbe, hoppe og svømme igen snart. Selvfølgelig får hun et rimelig stort ar, men så har hun en historie at fortælle om det.”
 
Hvordan reagerer du selv i pressede og stressede situationer? Ville du hoppe i vandet igen efter at være blevet bidt af en haj?
 
MetroXpress
Tags: 
Nøgleord: