Hundeejer chokeret over fund i egen have

Hundeejer chokeret over fund i egen have

image title: 
Foto: Maria Itina/123rf.com
Ligesom enhver anden dag luftede Jane Jensen i fredags sin hund i sin egen have, men så stoppede det normale også. Spredt rundt i haven fandt hun nemlig først en rød pølse med en pille i og senere også en frikadelle og endnu en pølse med piller i.

Jane Jensen var efterfølgende så chokeret, at hun skrev et Facebook-opslag, hvor hun gav udtryk for sin harme, og her flere dage senere aner hun stadig ikke årsagen til, at maden var at finde i hendes have.

”Min første tanke var, om der var nogen, der forsøgte at slå mine hunde ihjel. Det har man jo hørt om før, men jeg troede aldrig, det vil ske i min egen have,” fortæller Jane Jensen til metroxpress og forklarer, at man kun kan komme ind til hendes have gennem et lille hul i hækken.

LÆS OGSÅ: Dømt for mord: Sygeplejerskes forældre står frem

Sagen er nu meldt til politiet, der dog ikke kan sige, om pillerne bliver sendt til yderligere analyse. Selv har Jane talt med sine naboer og taget sagen op i boligforeningen, men det er hun ikke blevet klogere af.

”Vi har snakket om det meget herhjemme. Vi tænker, er nogen sure? Er der nogen, der er trætte af hunden gør? Men vi ved ikke, hvem det skulle være,” siger Jane Jensen og fortsætter:

”Jeg er meget overrasket og pissesur over, at nogen kunne finde på at gøre det. Tænk nu, hvis vi havde haft børn, og de havde fået fingrene i dem.”

Jane Jensen understreger, at hendes hund ikke er en, der står og gør i haven. Siden episoden har hun ikke turde lufte sin hund i haven, og hun er ekstra opmærksom, når hun lufter den udendørs andre steder.

Hvorfor tror du, at maden er blevet placeret i Janes have?

MX
Tags: 
Nøgleord: