Husk at ansøge om dit visum før du rejser

Husk at ansøge om dit visum før du rejser

image title: 
Fly
Annonce:
Skal rejselysten snart tilfredsstilles, så er det måske tiden til at sørge for at have alle de praktiske ting på plads.

Undgå de stressfaktorer der kan være i forbindelse med rejsen

Det er meget sjovt at tænke på, hvordan vi altid glæder os til at skulle holde ferie i udlandet, for så kan vi rigtig få slappet af. Men samtidig fortæller de fleste om stressende situationer i lufthavnene og om hvor lækkert det nu også var at lande hjemme igen, så man kunne ånde lettet op.

Er du typen, der nægter at blive udsat for stressende situationer ved udrejse og hjemrejse, så er det heldigvis muligt at eliminere de fleste stressfaktorer der kan opstå. På e-visa.dk visum informationsside, kan du læse om ansøgning af visum.

Når du rejser ud af Danmark til et andet land med lufthavn eller skib, skal du som regel ansøge om et visum, for at få lov til at rejse ind i det ønskede land. Der er nogle få undtagelser, men det er stort set en nødvendighed for at kunne boarde dit fly eller skib.

Husk og at ansøge om visum når du skal på krydstogt

Der hvor du skal bruge et visum, er hvis du lander i en form for havn i de lande der kræver at du har et visum. Det vil altså sige at det gælder både lufthavne og almindelige havne. Der er mange der vil på krydstogt, som netop glemmer at ansøge om visum, fordi de ganske enkelt ikke tænker over, at der kan være krav herom til de lande de havner i.

Det tager efterhånden ingen tid at ansøge om et visum, fordi det i dag kan klares elektronisk. Dermed ikke sagt at du kan vente til du sidder i taxaen på vej til din afrejse-havn. Der er nemlig ingen garanti for at du får dit visum med det samme og oftest hedder ventetiden op til 72 timer. Så få klaret den del og undgå stress inden afrejse.
Tags: