Hvilken Facebook-type er du?

Hvilken Facebook-type er du?

image title: 
Foto: Claudiodivizia/123rf.com
En gruppe psykologer fra Brunel University i London har udarbejdet en rapport om vores Facebook-adfærd på baggrund af 555 personers ageren på det sociale medie.
 
I rapporten konkluderes det blandt andet, at personer med lavt selvværd er mere tilbøjelige til at lave Facebook-opslag om deres partner, mens det tyder på, at du er meget samvittighedsfuld, hvis du poster billeder af dine børn.
 
Er du derimod den narcissistiske type, der deler dine bedrifter i online-universet – eksempelvis diæter og træning – er det et tegn på, at du har brug for opmærksomhed og bekræftelse gennem ’likes’ og kommentarer.
 
LÆS OGSÅ: Gik journalist for langt i dansk terrorsag?
 
Det kommer nok næppe som en overraskelse, men vores adfærd på Facebook afspejler i høj grad vores personlighed, og vi kan faktisk alle være med til at mindske mange af de overflødige og irriterende opslag.
 
Det fortæller lektor i psykologi ved Brunel University, doktor Tara Marshall:
 
”Selvom vores resultater peger på, at narcissisternes pralen betaler sig, da de får flere likes og kommentarer, kunne det også være fordi, deres Facebook-venner pænt viser deres støtte gennem likes, selvom de måske synes det er irriterende. Større opmærksomhed på det kunne hjælpe folk fra at lægge opslag op, der måske irriterer mere, end de underholder,” siger hun ifølge Metroxpress.
 
Hvilken type er du på Facebook? Hvad er det mest irriterende, folk skriver eller offentliggør på Facebook?
 
Metroxpress
Tags: 
Nøgleord: