Hvor meget betyder gode produkter egentlig for ens arbejde?

Hvor meget betyder gode produkter egentlig for ens arbejde?

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Nogen vil sige alt, hvor andre vil hævde, at det i højere grad handler om ens erfaringer og kvalifikationer.
 
Begge er sådan set korrekte, dog kan man sige, at den ene jo ikke udelukker den anden. Yderligere er de heller ikke altid det samme for lad os nu sige, du installerer noget udstyr eller hardware af en art. Selve dit arbejde kan godt være godt, men hvis det udstyr du installerer er noget makværk, kan det jo være lige meget.
 
Derfor hænger det to sammen på kryds og på tværs. Et godt eksempel kan være, du gerne vil installere noget nyt i en lejlighed såsom el, isolation eller hvad det nu kan være. Hvis isolationen ikke er af god kvalitet, så kan det være lige meget, hvor gode dine kvalifikationer er.
 
Især gør det sig gældende ved brancher i håndværksindustrien, hvor man jo ofte installerer diverse forskellige løsninger, som skal sidde i alt fra huse til offentlige områder i lang tid.
 
Noget som helst skal være af god kvalitet er brønddæksler. Hvis de ruster efter 5 år, leverer du et meget dårligt slutprodukt til din kunde. Derfor er brøndgods et rigtig godt eksempel, da det netop er noget som bør holde i lang tid. Hvis ikke, har du leveret et dårligt resultat, hvor kunden ikke vender tilbage, fordi det var en god løsning. Du leverede sådan set en god service, og du gjorde alt efter bogen, men fordi du desværre havde nogle dårlige produkter, er din gode service irrelevant.
 

Derfor er det ikke nok at være god til sit arbejde

Man bliver nødt til at tænke hele vejen og indregne alt fra udstyr til de produkter, man bruger i sit daglige arbejde. Måske er dine hænder skruet godt på, men selv det kan blive begrænset af dårligt udstyr og produkter. Derfor er det ikke bare en investering i dig selv og dit arbejde. Det er også en investering i fremtiden.
 
Yderligere kan man sige, at gode produkter og udstyr generelt set holder i længere tid. Dermed er det også mere bærdygtigt for både planeten og din virksomhed. Lad os sige, du betaler mere for høj kvalitet nu og her, så skal det nok komme igen. Sammenlignet med hvis du skulle købe nyt udstyr eller produkter oftere.
 
Det sparer dig både penge direkte på den lange sigt, men du skal også bruge færre timer på at købe nyt. Med andre ord er det en rigtig god investering at være god til sit arbejde og på samme tid være god til at finde kvalitetsudstyr og produkter.

 
Tags: