Hvor skal din ferie holdes til sommer?

Hvor skal din ferie holdes til sommer?

image title: 
Azorerne
Mange booker næste års sommerferie allerede nu, for selvom julen stadig er over os, er det nu, du skal være ude, hvis du vil være sikker på at finde et godt sommerferietilbud. For mange familier er det blevet en tradition at tage ud at rejse hver sommer, for så er man sikker på sol og varme. Selvom det har været en fantastisk sommer i Danmark i år, er det gode vejr aldrig garanteret, så mangler du inspiration til at planlægge din næste sommerferie? Så læs med!
 

Hvornår, hvorhen og hvordan?

I overvejelsesfasen er det en god ide at overveje, om du er til strand og afslapning, eller om du mere er til en oplevelsesrig ferie. Derudover skal du have styr på dit sommerferiebudget, da der er stor prisforskel på mange destinationer. En ferieklassiker og et hit hos mange danskere er Azorerne, som er en portugisisk øgruppe i Atlanterhavet. Her kan du finde alt fra strand til smuk natur, og mange tager hertil netop for sidstnævnte, fordi det er en enestående mulighed for at blive i ét med naturen.
 

Naturperlen Azorerne

De ni øer, som udgør Azorerne, er spredt ud over mange hundrede kilometer, og derfor er der noget for enhver smag. Øen Faial byder på alt lige fra strand og naturoplevelser udover det sædvanlige, men deres vigtigste attraktion er vulkanen Capelinhos, som hvert år tiltrækker tusinder af turister. São Miguel er den største ø i øgruppen, og bliver ofte kaldt for ”Den grønne ø” på grund af dets rige plante- og dyreliv. Hvis du er mere til badeferie er Santa Maria et besøg værd, da det er perfekt for dig, som gerne vil bade, surfe eller snorkle på ferien. Samtidig har øen ca. 350 solskinsdage om året, så her er der rig mulighed for at få noget sol på den blege vinterkrop.
 

Tag en tur indtil fastlandet

På vej hjem fra ferien på en af solskinsøerne, er det næsten et must at lave et stop i Portugal, som igennem mange år også har været en af de mest populære feriedestinationer for danskere. Portugal er især kendt for den smukke Algarvekyst, men der findes også flere kirker og gamle monumenter, som er et besøg værd for den historie- og kulturinteresserede.
 

Rejs afsted med Hideaways

Når du har besluttet dig for en destination, kan det kan være en udfordring at finde det hotel, som passer bedst til dig og dine behov. Her er Hideaways et godt hjælpemiddel, da de har udvalgt og bedømt alle boliger og hoteller, så du kan føle dig helt tryg og sikker ved at bestille gennem dem. Efter hotellet er valgt, skal du overveje, hvordan du kommer bedst frem til destinationen, og her er TAP Air et fremragende valg, da det er Portugals nationale flyselskab. Så hvis du ønsker en fantastisk og uforglemmelig sommerferie, så rejs til Azorerne med Hideaways, og husk også lige at tjekke øen Pico ud, hvor der findes det højeste bjerg i Portugal, så der er rig mulighed for en aktiv ferie for den eventyrlystne person. 
Tags: