Hvordan har sommeren været for danskerne i 2020?

Hvordan har sommeren været for danskerne i 2020?

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Det er vist ikke gået nogens næser forbi, at sommeren ikke har været ligesom så mange andre. COVID-19 hærgede og gør i skrivende stund stadigvæk. Vi har tilnærmelsesvis smitten under kontrol, men den sætter stadig en masse restriktionen på befolkningen, og disse har vi især kunnet mærke i løbet af sommeren, hvor en af de mest afgørende restriktionen er sat på udlandsrejser.

I en kort stund blev der lukket op for diverse lande, og danskerne kunne altså rejse afsted. Men ikke nok med at lande som f.eks. Spanien hurtigt blev lukket ned igen, så skete åbningen så tæt på sommerferien at mange af os blot valgte at blive hjemme i Danmark. Det har betydet at sommerhusene herhjemme har været særdeles booket, og det er jo godt for den danske økonomi. Men mange har også haft svært ved at finde et sommerhus at være i, hvis altså det var det man ønskede at erstatte sin udlandsferie med. Om det var et sommerhus Nordjylland, eller et på Syd-sjælland, så var der rift om dem.
 

Var det så slemt med en sommer indenfor grænserne?

Nu hvor sommeren så småt er ved at være afviklet, så får vi mulighed for at reflektere, og det virker til at de fleste har nydt sommeren alligevel. Vi kommer kun lige ud af en hedebølge, hvorfor vi altså har fået en snært af det sydlige, hvilket jo ikke er til at klage over.

At vi har været begrænset i vores muligheder for at rejse ud, har givet andre muligheder herhjemme. Måske det har givet anledning til en tur i et af de mange fede sommerlande vi har herhjemme, eller måske det har betydet et par uger i sommerhus i den anden ende af landet. I Ihvertfald, så giver det anledning til at opleve mere af vores danske land, og det er jo ikke en dårlig ting.
 

En tur sydpå til efteråret

Der er ingen der kan spå, hvornår vi er tilbage til det normale igen, men det er at håbe at vi er tilbage til relative normale omstændigheder engang henne i efteråret. Derfor kan man jo sagtens forsøge at planlægge en ferie til udlandet engang i efterårsferien, eller endda i juleferien. Måske du kan bruge de penge du sparede på sommerferien på en juleferie eller en skiferie. Der er mange muligheder, og de skulle forhåbentligt opstå her i den sidste kvartal af året.

 
Tags: