Hvordan kan man komme tættere på naturen, hvis man godt kan lide at lege med værktøj og maskiner?

Hvordan kan man komme tættere på naturen, hvis man godt kan lide at lege med værktøj og maskiner?

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Ovenstående er jo sådan set ret selvmodsigende ,da naturen jo er, naturlig, hvilket maskiner og værktøj sådan set ikke er. Det er menneskeskabte værktøjer som kan bruges til at ændre på naturen, så den passer til os menneskers unaturlige behov.
 
Men måske findes der en mellemvej, hvor vi kan finde et rum til begge parter? Vi bliver jo nødt til at tilpasse os, men på samme tid skal der også være plads til alle og at have det sjovt. Derfor kan man eksperimentere med mange forskellige ting.
 
Hvis du ikke allerede har lavet det, så snakker vi lidt om klima og miljøet. Uanset om man tror, det er en trend eller ej, så er det et problem, vi bliver nødt til at løse sammen. Heldigvis er der rigtig mange måneder at gøre det på, hvor man kan gå på kompromis sammen med hinanden i stedet for at gå på kompromis med sine værdier.
 
Livet er jo mere eller mindre et stort kompromis, hvor vi prøver at finde frem til hinanden. Derfor kan man gøre rigtig meget ud af at finde nogle løsninger, hvor man kommer frem til noget, som handler om det samme, uanset hvor henne man er i livet.
 
Derudover går natur og leg jo rigtig godt sammen, da naturen jo i sig selv er vild og fri. Og lige præcis her kommer en savbuk ind i billedet. Måske er det ikke så naturligt at fælde et træ, men heldigvis kan man gøre det på en bæredugtig måde, hvor man eksempelvis planter 3 træer for hver gang, man fælder ét træ. På den måde er man med til at give igen, og man får lov til at have det sjovt og boltre sig med at forme og tilpasse træet, som man gerne vil have.
 
Yderligere er det en rigtig god måde for junior at lære og lege med værktøjer og lignende. Ydermere er det en god måde at tage ham med ud i naturen og lære ham eller hende at sætte pris på naturens ressourcer og ikke mindst passe på den, når man tager fra den.
 
Pointen er, at hvis vi fra starten af kan lære vores børn, at de skal give tilbage til naturen hver gang de tager noget, jamen så har vi en håbefuld og god fremtid, hvor vi alle sammen kan være sammen.

 
Tags: