Hyggeaften endte brat: Toårig skambidt

Hyggeaften endte brat: Toårig skambidt

image title: 
Foto: Adela Karasova/123rf.com
Lørdag aften havde Hreen Qayum en række vennepar på besøg i hjemmet i Herlev til en hyggelig komsammen. Undervejs var børnene løbet i haven for at lege, og selvom Hreen godt kunne høre, at naboens rottweiler gøede voldsomt på den anden side af hegnet, vurderede han, at der ikke var fare på færde.

Det skulle dog vise sig at være en forkert antagelse, for på en eller anden måde formåede hunden at komme over hegnet.

”Mens børnene legede på trampolinen, var hunden pludselig kommet ind gennem hegnet, hvorefter den går til angreb på vores venners toårige dreng. Her fik den slæbt ham ind under trampolinen, og der måtte tre voksne mænd til for at få ham vristet fri,” fortæller Hreen Qayum til Ekstra Bladet.

Den toårige dreng blev hastet til hospitalet, hvor det blev vurderet, at en operation var nødvendig. Han blev derfor indlagt natten over og opereret søndag.

Efterfølgende har Ekstra Bladet været i kontakt med rottweilerens ejer, der vurderer, at hunden er blevet gejlet op på en eller anden måde:

”Normalt gør en hund bare ikke sådan noget. Jeg ved simpelthen ikke, hvad der er sket. Måske der har stået nogle og provokeret den, for der var utroligt meget larm inde ved siden af. Når det så er sagt, så påtager jeg mig det fulde ansvar for, at hunden kommer ind bag hegnet,” siger han.

Politiet er inddraget i sagen, men har på nuværende tidspunkt ikke haft tid til at tage sig af den. Naboen fortæller dog, at han har indstillet sig på, at hans hund sandsynligvis bliver beordret aflivet.

Er ulykken udelukkende ejerens ansvar? Hvad bør konsekvenserne være for hunden og ejeren?

Ekstra Bladet
Tags: