Ignorerede advarsler og besteg pyramide

Ignorerede advarsler og besteg pyramide

image title: 
Foto: Andrej Ciesielski/123rf.com
Nogle folk vælger at tage det skridtet længere end så mange andre, for at få et perfekt billede, man kan dele på sine sociale medier. Det er den tyske teenager Andrej Ciesielski et bevis på.
 
På en ferie til Egypten valgte teenageren nemlig at bestige den 4500 gamle Keopspyramide, selvom det er ulovligt. Det er ulovligt at bestige pyramiden, mest fordi man vil beskytte de ældgamle monumenter fra at turister gør skade på dem.
 
”Det tog mig omkring otte minutter at komme op til toppen af pyramiden og jeg lyttede til musik hele vejen derop. Efter et par minutters klatring begyndte jeg at tiltrække lidt opmærksomhed og nogle af sikkerhedsfolkene råbte på arabisk, at jeg skulle komme ned,” udtalte Andrej Ciesielski ifølge Ekstra Bladet til Daily Mail.
 
Den unge mand havde i forvejen spurgt de lokale, hvad de syntes om hans idé om at bestige pyramiden. Trods advarslerne om, at det var ulovligt, valgte han at følge sin idé til dørs.

LÆS OGSÅ: Fik dildo i hovedet under interview
 
Efter han havde fået taget sit billede fik politiet dog fat i ham, og han blev fulgt til afhøring på politistationen. Han blev dog i første omgang løsladt, uden der skete andet i sagen.
 
Nu har Egyptens ministerium dog truffet en beslutning i sagen og har bandlyst ham fra at sætte sine ben i Egypten igen. Og selvom han kunne have risikeret tre års fængsel for sin gerning, fortryder 18-årige Andrej ikke et sekund:
 
”Jeg blev informeret om, at jeg risikerede at komme i fængsel, men jeg tænkte at billederne var det værd. Det var helt surrealistisk at stå på toppen af en af verdens syv underværker og det er noget, jeg aldrig glemmer.”
 
Er det i orden, at Andrej gør noget ulovligt for at få det perfekte billede?
 
Ekstra Bladet
 
Tags: