Incestoffer dræbte otte børn

Incestoffer dræbte otte børn

image title: 
Foto: Youtube
Franske Dominiqu Cottrez kan se frem til at tilbringe resten af sit liv i et fængsel, hvis hun i næste uge bliver kendt skyldig i drabene på sine otte børn.
 
Tilbage i 2010 fandt man ligene af spædbørnene omkring kvindens hjem, og hun forklarede dengang, at hun havde gennemført graviditeterne og efterfølgende dræbt dem, fordi hun mistænkte dem for at være et resultat af et seksuelt forhold med sin far.
 
LÆS OGSÅ: Pædofilt par ville udnytte ufødt barn
 
Dominique Cottrez har fortalt, at hun er blevet voldtaget af sin far, siden hun var otte, og at det fortsatte op gennem hendes teenageår. Forholdet til hendes far blev genoptaget igen, da hun blev voksen, og hun har fortalt, at hun var mere forelsket i sin far end i sin mand.
 
Ligene blev fundet, da en mand fandt et lig i haven, efter at have købt Cottrez og hendes mands hus. Politiet fandt efterfølgende et lig i haven samt seks i garagen.
 
Dominique Cottrez blev afhørt i sagen, og hun tilstod hurtigt, at det var hende, der havde dræbt de otte spædbørn. Hun forklarede, at hun aldrig havde anvendt prævention, og at hun ikke overvejede abort, da hun var bange for læger. Hun forklarede ligeledes, at hun dræbte dem, da hun var bange for, at de var resultatet af det incestuøse forhold til faderen.
 
Kan du forstå, at Dominique Cottrez ikke ville have børnene, når det var hendes far, der var faderen til dem?
 
TV2
Tags: 
Nøgleord: