Indret din nye bolig med stil

Indret din nye bolig med stil

Denne artikel er skrevet i samarbejde med recollection.dk og pejseringen.dk. Artiklen indeholder sponsoreret indhold.

Boligen er efterhånden blevet en hobby at indrette for mange, og det er også her, at vi finder ro i den travle hverdag. Derfor er det vigtigt med en bolig, der er velindrettet, og som lader dig slappe af efter de lange dage. Her kan du få inspiration til, hvordan du indretter din nye bolig med stil. Vi kigger nærmere på, hvad der skal til for at skabe en god atmosfære, samtidig med at det er velfungerende og personligt.

Få varmen fra en pejs

I dag vælger mange at få lagt varme i gulvet i de helt nye huse. Det er både energibesparende og praktisk, da du kan gemme den store radiator væk. Desværre vælger vi samtidig at skille os af med den gamle tradition, som selvfølgelig er en pejs eller en brændeovn i boligen. Vil du gerne skabe en hyggelig bolig, der kan rumme det nye design og de gamle traditioner, så bør du overveje at få installeret en pejs eller brændeovn.
Hos Pejseringen kan du finde et væld af forskellige muligheder til din bolig. Her vil du med sikkerhed kunne finde den pejs eller brændeovn, der passer godt ind i din bolig. Du kan også bruge den som rumdeler, hvor den giver en fantastisk effekt på begge sider.

Indretning med dansk design

En sand klassiker i boligen er selvfølgelig det danske design. Disse tidløse møbler er gode investeringer, og så taber de sjældent deres værdi. Det betyder for dig, at du nemt kan sælge dine møbler videre og på den måde få en udskiftning, hvis din bolig trænger til ændringer.
Her er en af de helt store klassikere selvfølgelig Syveren fra Arne Jacobsen. Stolen er tidløs og et design, som for mange er genkendeligt. Du kan få den som skalstol eller med polstring, hvor sidstnævnte kan være med til at skabe et mere blødt og hjemligt udtryk. Find din favorit, og brug den omkring spisebordet.

Tekstiler og farver

Når det kommer til boligen, er det ikke kun møblerne, der har en afgørende betydning for den atmosfære, du får skabt. Faktisk har de små detaljer mere at sige, og derfor bør du sørge for en masse bløde tekstiler. Her kan du med fordel gå efter de jordnære farver som beige og grønlige nuancer, der er med til at skabe ro.
Samtidig kan du vælge at male en central væg i din stue eller spisestue. Dette giver rummet dybde og kan være med til at skabe den helt rigtige stemning. Vælg en varm farvenuance, der er støvet i sit udtryk.
Tags: