Indvandrerdrenge: Jeg knepper din farfar

Indvandrerdrenge: Jeg knepper din farfar

image title: 
Foto: Screenshot fra videoen
Flemming Krøll var lørdag aften vidne til et optrin på Aarhus Hovedbanegård, hvor en flok unge indvandrerdrenge på omkring 12 år både spyttede efter og talte provokerende til flere af de rejsende. Eftersigende efter at et par unge mænd havde afvist at give dem penge til cigaretter.

Flemming Krøll filmede hele optrinnet og videoen er blevet set mere end 350.000 gange. Her kan man blandt andet høre en af drengene råbe ”din fede dansker”, og noget der kunne lyde som ”jeg knepper din farfar”.

Derudover fortæller Flemming til Lokalavisen, hvordan en af drengene provokerende også skulle have sagt: ”Kan I høre hvordan jeres piger skriger mens jeg k...... deres stramme f…..”.

LÆS OGSÅ: Skal den kriminelle lavalder sænkes?

Flemming afviser, at det handler om drengenes baggrund, og han skriver spørgende til Lokalavisen:

”Hvor er deres forældre? Jeg vil IKKE anfægte at disse drenge er af anden etnisk oprindelse! Jeg vil sige at hvis MIT barn opførte sig sådan - så ville jeg skride ind og irettesætte meget kontant. Jeg siger ikke, at det ikke vil kunne forekomme, at danske børn også kunne finde på en så slet opførsel - jeg har blot aldrig oplevet det”.

Han fortsætter:

”Jeg ønsker IKKE at opildne til fremmedhad med dette opslag - jeg ønsker, at forældrene, eller ældre søskende, til børnene på denne video skal se den og tage fat i og opdrage disse børn. Hvad vil der ikke ske, når de bliver 15-17 år? Kan vi så styre dem, hvis de ikke får en opdragelse?”

Se video her:
 

Hvad skal der blive af Danmark?LÆS DETTE FØR DU KOMMENTERER !!!!Desværre lægger disse smådrenge grobund til det fremhærskende fremmedhad i vores land - og bestemt ikke uden grund.Jeg fik ikke det hele med. Umiddelbart før jeg optog denne video stod den ene af de mindreårige drenge og provokerende med ordene "Kan I høre hvordan jeres piger skriger mens jeg k..... deres stramme f....." - Han har IKKE været 12 år gammel. Alt i mens flere af kammeraterne brugte deres medbragte paraplyer som fallos symboler.Der blev vist fuck fingre - der blev spyttet efter voksne og råbt ukvemsord.Hvorfor: Børnene havde i flok henvendt sig til de unge mænd og forlangt penge til cigaretter og var her blevet afvist. HVOR ER DERES FORÆLDRE?Jeg vil IKKE anfægte at disse drenge er af anden etnisk oprindelse! Jeg vil sige at hvis MIT barn opførte sig sådan - så ville jeg skride ind og irettesætte meget kontant. Jeg siger ikke at det ikke vil kunne forekomme at danske børn også kunne finde på en så slet opførsel - jeg har blot aldrig oplevet det. Jeg ønsker IKKE at opildne til fremmedhad med dette opslag - jeg ønsker at forældrene, eller ældre søskende, til børnene på denne video skal se den og tage fat i og opdrage disse børn. Hvad vil der ikke ske når de bliver 15-17 år? Kan vi så styre dem hvis de ikke får en opdragelse?Videoen blev optaget Lørdag d. 23. maj kl 18:03.

Posted by Flemming Krøll on Monday, May 25, 2015


Hvad mener du om videoen? Er tonen generelt for hård blandt unge, eller er det et enkeltstående tilfælde?

Lokalavisen
Tags: 
Nøgleord: