Inger Støjberg overfaldet

Inger Støjberg overfaldet

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
En kvinde kørte søndag aften ind på en tankstation for at købe en pølse, men oplevelsen blev slet ikke, som hun havde forventet.
 
Da vidnet stiger ud af sin bil med sin søn, ser hun tre-fire unge mænd, som har omringet Inger Støjberg. Mændene snakker meget højt, og det går hurtigt op for kvinden, at der ikke blot er tale om en normal dialog.
 
“Jeg var og er helt chokeret over det. Der er skrevet meget om overfaldet på Yahya Hassan (digter og folketingskandidat, der også blev overfaldet i weekenden, red.), men det kan åbenbart også ske på en tilfældig tankstation. Og der var ikke nogen, der tog sig af det. Inger Støjberg stod der helt alene på en mørk parkeringsplads, mens de nærmede sig hende,” siger hun til avisen.
 
LÆS OGSÅ: Folketingsmedlem afslører kriminel fortid

De unge mænd rev en magnet-sløjfe med ordene ‘Støt vores soldater’ af Støjbergs bil. Politikeren samlede den op og bad de unge mænd om at lade den være.
 
Støjberg satte sig efterfølgende ind i sin bil, og herefter bevægede de unge mænd sig langsomt væk fra stedet, beretter vidnet.
 
“Da de kom forbi mig, sagde jeg til dem, at jeg synes, de skulle tage at opføre sig ordentligt. En af mændene, den mest truende af dem, sagde så 'din hedning' til mig,” siger kvinden.

LÆS OGSÅ: Politiet mistænker kvinder for at lyve

Efterfølgende truede gerningsmændene hende med følgende udsagn: “Du kan bare vente, til Islamisk Stat kommer.”

Den ene af mændene blev tilbage og undskyldte episoden og sine aggressive kammerater overfor politikeren.
Støjberg har efterfølgende anmeldt episoden til politiet.

Bør der indføres en beskyttelses-ordning til politikere? Eller er politikere ikke mere udsatte end civilbefolkningen?

BT
Tags: