Inspiration til vintermad og buffet

Inspiration til vintermad og buffet

Står du og skal holde en sammenkomst, eller savner du bare noget inspiration til maden i den grå og ofte for mange lidt kedelige januar måned, så læs med her.
 
Det er som i december stadig vinter og det betyder, at mange af ingredienserne fra december og julen af stadig kan bruges. Det kan for mange, der foretager sig storindkøb, være en fordel, da fryser og skabe måske stadig indeholder madvarer herfra.
Tag f.eks. røget andebryst og kombinér det med kastanjer og en brunet løgpuré og server med kartofler og vildtsauce.
Er der røget laks tilbage i køleskabet, så kan du bruge den til en forret sammen med rogn og en salat med wakame og sesam.
Har du torsk til overs fra nytårsaften, så kan du bage den og servere den som forret med dild, brøndkarse og syrlige urter.

En vinterbuffet uden arbejdet

Skal du afholde en fest eller et andet arrangement, hvor vintermad ville være på sin plads, så kig nærmere på Kokkenpagniets website, hvor der kan bestilles en buffet med netop mad der er tilpasset vinteren og som indeholder rettet, som dem vi nævnte herover. Derudover får du med i vinterbuffeten disse retter: Carpaccio af nakkefilet med estragonmayo & kapers, rosastegt, oksetyndsteg med rosmarin, cremekartofler med porrer, grønkålssalat med linser & tranebær, salat af svampe, grillede rodfrugter, tomat & persille, tallegio & blåskimmel med oliventapanade, vintertærte med chokolade, solbær & nødder og friskbagt brød fra eget bageri & smør.
 
Var hverken forslagene til retter eller ideen om at bestille en vinterbuffet noget for dig, så tag fat i vores alle sammens ven, Google, og søg på f.eks. vinteropskrifter. Her finder du utallige lækre opskrifter og inspiration til varieret og god vintermad, der indeholder råvarer, som er gode netop nu. Er der heller ikke nok her, så skift over til søgninger på engelsk.
Tags: